Τις φήμες για την ίδρυση μιας νέας αεροπορικής υπό τη διεύθυνση της Disney έως το 2021 απέκλεισαν οι εκπρόσωποί της λέγοντας πως τα δημοσιεύματα της οπαδικής ιστοσελίδας “justdisney.com” δεν ισχύουν και είναι αβάσιμα.

Η ιστοσελίδα στο δημοσίευμά της κατέγραφε ότι η Walt Disney είχε σκοπό να αγοράσει μικρές περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες, δημιουργώντας έτσι μια μικρή αεροπορική, η οποία θα πετούσε μεταξύ μεγάλων αεροδρομίων της Αμερικής όπως είναι αυτά του Σικάγο, του Ντιτρόιτ και της Νέας Υόρκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, καθ’ όλη τη διάρκεια των πτήσεων οι επιβάτες θα μπορούσαν να παρακολουθούν ταινίες Disney, να απολαμβάνουν ποτά και σνακ με θέμα από τις ταινίες, ενώ στα αεροδρόμιο πριν την απογείωση θα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεταμφιεσμένους τους ήρωες της γνωστής εταιρείας κινουμένων σχεδίων.

Παρά την κατηγορηματική απόρριψη της φήμης, η Disney επιθυμεί να επενδύσει περισσότερο στην ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών, γι αυτό και σε συνεργασία με την αμερικανική Virgin Train συνδέει απευθείας τα θεματικά πάρκα με τους γύρω σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Παράλληλα διατίθεται και βανάκι από το αεροδρόμιο του Ορλάντο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου της, ενώ γνωστά είναι και τα ταξιδιωτικά πακέτα που προσφέρονται.