Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το easyHotel έχει βάλει στόχο τον διπλασιασμό των ακινήτων του σε όλη την Ευρώπη έως το 2027, καθώς ανακοίνωσε αύξηση εσόδων άνω του 100% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η εταιρεία, η οποία προβάλλεται ως «αλυσίδα ξενοδοχείων χαμηλών εκπομπών άνθρακα», λειτουργεί επί του παρόντος 42 ξενοδοχεία σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των εγκαινίων νωρίτερα φέτος στο Δουβλίνο και το Παρίσι.
Τα έσοδα της για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είχαν «υπερδιπλασιαστεί», με τις πωλήσεις να ενισχύονται από την απόκτηση οκτώ ξενοδοχείων στο Βέλγιο και την Ολλανδία πριν από ένα χρόνο.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι το revpar (έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο) είχε επίσης αυξηθεί 45% στα ξενοδοχεία της σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, γεγονός που απέδειξε την «ικανότητα να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στη δυναμική της αγοράς και να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές».

Η easyHotel είπε ότι έχει επί του παρόντος έναν «υποσχόμενο αγωγό εξελίξεων, συμπεριλαμβανομένων δύο επικείμενων ευκαιριών», καθώς επιδιώκει να διπλασιαστεί σε μέγεθος μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Ο αριθμός των δωματίων αυξήθηκε 58% τον περασμένο χρόνο λόγω της εξαγοράς της Benelux και των νέων εγκαινίων.

«Τα θεμελιώδη μεγέθη της αγοράς είναι θετικά για τον οικονομικό τομέα. Διαπιστώνουμε ότι ο πελάτης μας αλλάζει και η προσφορά μας γίνεται πιο ελκυστική σε ένα ευρύτερο κοινό, δήλωσε ο Karim Malak, Διευθύνων Σύμβουλος της easyHotel.

Είμαστε σε καλό δρόμο να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας τροχιά και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε νέα ανοίγματα σύντομα».