Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το περιεχόμενο των ναύλων της easyJet διατίθεται για πρώτη φορά σε όλους τους πελάτες του πρακτορείου Travelport, συμπεριλαμβανομένων των OTA και των TMC.

Μια νέα πολυετής συμφωνία διανομής επιβεβαιώνει ότι οι ταξιδιωτικοί έμποροι λιανικής πώλησης που χρησιμοποιούν το Travelport+ θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους τύπους ναύλων και τις δέσμες τιμών του οικονομικού αερομεταφορέα, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωματικών υπηρεσιών, χωρίς περιορισμούς στα κανάλια των πρακτορείων.

Η προσθήκη των πακέτων ναύλων Standard Plus της easyJet, που περιλαμβάνουν επιλογή θέσης και μεγάλη χειραποσκευή και των πακέτων ναύλων Essential με επιλογή θέσης και παραδοτέα αποσκευή, συμπληρώνουν τις υπάρχουσες τιμές Standard, Business Inclusive και Flexi.

Οι πράκτορες που χρησιμοποιούν το Travelport+ θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές και να συγκρίνουν τις επιλογές ναύλων σε ένα μέρος. Αυτό τους βοηθά στην αύξηση των πωλήσεων και στην εξατομίκευση προσφορών για τους πελάτες.

Σύμφωνα με την Travelport οι βελτιωμένες δυνατότητες εξυπηρέτησης εξασφαλίζουν επίσης ότι οι πράκτορες μπορούν να διαχειρίζονται “απρόσκοπτα” τις κρατήσεις με την αεροπορική εταιρεία, ιδιαίτερα σε τροποποιήσεις και των αλλαγές.