Η EasyJet εγκαινιάζει δώδεκα νέα δρομολόγια από οκτώ βρετανικά αεροδρόμια .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία δρομολόγια προς το Αλικάντε στην Ισπανία και το Enfidha στην Τυνησία, καθώς και την επανέναρξη των πτήσεων προς το Reus στην Ισπανία.

Επιπλέον, η easyJet holidays λανσάρει τα πρώτα της πακέτα διακοπών στην παραλία από το Σαουθάμπτον.

Δύο ολοκαίνουργια δρομολόγια προς το Αλικάντε θα ξεκινήσουν από το Σαουθάμπτον στις 31 Μαρτίου και το Μπέλφαστ Σίτι στις 2 Μαΐου.

Οι πτήσεις ξεκινούν επίσης ξανά από το Νιούκαστλ στο Αλικάντε από τις 2 Απριλίου 2024. Τα τρία δρομολόγια θα εκτελούνται όλο το καλοκαίρι.

Η αεροπορική εταιρεία θα επανεκκινήσει επίσης τις πτήσεις από το Λούτον προς το Ρέους και θα ξεκινήσει ένα νέο δρομολόγιο Reus από το Μάντσεστερ.

Και τα δύο θα ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου και θα λειτουργούν δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο όλο το καλοκαίρι.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τρία νέα δρομολόγια προς την Enfidha στη βορειοανατολική Τυνησία, τα οποία εκτελούνται όλο το χρόνο.

Τα πακέτα διακοπών και οι πτήσεις της Enfidha ξεκινούν από την 1η Απριλίου από το Λίβερπουλ, το Μπέλφαστ Διεθνές και τη Γλασκώβη, όλα πετώντας δύο φορές την εβδομάδα.

Επίσης, το επόμενο καλοκαίρι ξεκινά ένα νέο δρομολόγιο από το Μπρίστολ προς τη Μάλτα με πτήση που απογειώνεται για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα – 3 Απριλίου.

Θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι, Τετάρτη και Παρασκευή.

Επίσης, ένα νέο δρομολόγιο από τη Γλασκώβη προς τη Λάρνακα ξεκινά στις 4 Μαΐου και λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι.

Ένα νέο δρομολόγιο από το Σαουθάμπτον προς το Φάρο θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Ιουνίου μία φορά την εβδομάδα τις Πέμπτες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής.