Η easyJet έχει θέσει σε πώληση 12 νέες πτήσεις εσωτερικού και θέσεις σήμερα για να εξυπηρετήσει τη ζήτηση για εσωτερικά ταξίδια.

Οι πτήσεις θα προσφέρουν στους Βρετανούς περισσότερες ευκαιρίες να επανασυνδεθούν με φίλους και συγγενείς σε ολόκληρη τη χώρα ή να κλείσουν ένα πολυαναμενόμενο διάλειμμα και να εξερευνήσουν περισσότερα από το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι.

Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει τρία νέα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου στο εγχώριο δίκτυό της, το οποίο περιλαμβάνει πτήσεις εκκίνησης από το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ για πρώτη φορά στο Λονδίνο Γκάτουικ. 

Η easyJet θα επιστρέψει επίσης στα αεροδρόμια του Λιντς Μπράντφορντ και του Ανατολικού Μίντλαντς με νέες πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ, διαδρομές που εξυπηερετούσαν προηγουμένως η Aer Lingus Regional που λειτουργεί με Stobart Air , παρέχοντας βασική συνδεσιμότητα μεταξύ των περιοχών.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης διαθέσει πάνω από 60.000 επιπλέον θέσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια από το Μπέλφαστ Διεθνές προς το Μπέρμιγχαμ από τις 3 Ιουλίου, λειτουργώντας 22 φορές την εβδομάδα. Στο Μάντσεστερ από τις 9 Ιουλίου, λειτουργεί 27 φορές την εβδομάδα. στο Εδιμβούργο από τις 2 Ιουλίου, λειτουργεί 22 φορές την εβδομάδα. και στη Γλασκόβη από τις 2 Ιουλίου, λειτουργεί 20 φορές την εβδομάδα.