Με μια νέα συνεργασία η easyJet απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει στους ταξιδιώτες τα ξενοδοχεία με πιστοποίηση βιωσιμότητας στο σημείο της κράτησης.

Η δανική εταιρεία λογισμικού BeCause θα συλλέξει δεδομένα για ξενοδοχεία που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με 33 αναγνωρισμένα πρότυπα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) και θα ενσωματώσει αυτά τα δεδομένα στο σύστημα διακοπών easyJet.

Τα δεδομένα βιωσιμότητας θα βοηθήσουν στην ενημέρωση της «οικολογικής πιστοποίησης» συλλογής ξενοδοχείων του ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η λύση διαχείρισης δεδομένων βιωσιμότητας του BeCause αντικαθιστά τις τρέχουσες διαδικασίες μη αυτόματης ενημέρωσης του χειριστή.

Η νέα συνεργασία θα βλέπει τα δεδομένα βιωσιμότητας των ξενοδοχείων να ενημερώνονται αυτόματα στη βάση δεδομένων διακοπών easyJet.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BeCause, Frederik Rubens Steensgaard, δήλωσε: «Μέσω της κοινής μας συνεργασίας με την GSTC, αναγνωρίσαμε γρήγορα την ανάγκη των διακοπών της easyJet για μια λύση δεδομένων βιωσιμότητας και τη γνήσια δέσμευσή τους στον μετασχηματισμό της βιομηχανίας.

«Ανυπομονούμε για μια μακρά και παραγωγική σχέση και θα βοηθήσουμε να σημειώσουμε πραγματική πρόοδο στη μείωση των επιπτώσεων των ταξιδιών στο περιβάλλον».