Οι νεαροί ταξιδιώτες που πετούν με την Emirates ως ασυνόδευτοι ανήλικοι μπορούν τώρα να χαλαρώσουν και να περιμένουν την πτήση τους σε ένα πρόσφατα αναβαθμισμένο σαλόνι αφιερωμένο σε αυτούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Βρίσκεται δίπλα στο First Class Lounge της Emirates στο Concourse B. Το σαλόνι της Emirates για ασυνόδευτους ανηλίκους είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και η πρόσφατα αναβαθμισμένη εγκατάσταση προσφέρει διασκεδαστικά βιντεοπαιχνίδια, ποτά και σνακ, άνετους χώρους καθιστικού, δωρεάν Wi-Fi και τουαλέτες σχεδιασμένες για παιδιά.

Οι γονείς ή οι κηδεμόνες που έχουν κάνει προκράτηση για την υπηρεσία Unaccompanied Minor της Emirates, μπορούν να αφήσουν τα νεαρά φυλλάδια τους στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου του Ντουμπάι, όπου η ομάδα του αεροδρομίου της Emirates θα τα ελέγξει για τις πτήσεις τους σε ένα ειδικό σαλόνι για ασυνόδευτους ανηλίκους. Αυτή η εγκατάσταση βρίσκεται ανάμεσα στις αίθουσες Economy και Check-in Πρώτης/Business Class.

Μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων check-in, ένα από τα φιλικά μέλη της ομάδας υπηρεσιών αεροδρομίου της Emirates θα συνοδεύσει τους νεαρούς επιβάτες μέσω της μετανάστευσης και της ασφάλειας, στο ειδικό σαλόνι αναχώρησης στην αίθουσα του αεροδρομίου και αργότερα, από το σαλόνι στην πύλη επιβίβασης.

Οι νεαροί επιβάτες απολαμβάνουν την επιβίβαση κατά προτεραιότητα και το πλήρωμα καμπίνας της Emirates θα περιμένει να υποδεχθεί τους νεαρούς επιβάτες στην πόρτα του αεροσκάφους και να τους βοηθήσει να βρουν τις θέσεις τους και να εγκατασταθούν για την πτήση τους.

Επί του σκάφους, οι νεαροί ιπτάμενοι μπορούν να περιμένουν νόστιμα γεύματα και σνακ σχεδιασμένα για τους ουρανίσκους, παιχνίδια και πακέτα δραστηριοτήτων, καθώς και παιδικά ακουστικά για να απολαύσουν τη συλλογή από περισσότερες από 50 ταινίες της Disney και 130+ τηλεοπτικά κανάλια για νεαρούς ταξιδιώτες.

Επί του παρόντος, η Emirates προσφέρει σε νεαρά φυλλάδια δροσερά παιχνίδια και τσάντες για το σπίτι, εμπνευσμένα από την Expo 2020 Dubai και με μικρούς χαρακτήρες της Emirates. Όλα τα παιχνίδια και οι τσάντες χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο υλικό και οι σακούλες είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Τα νεαρά ιπτάμενα σόλο με πτήση ανταπόκρισης στο Ντουμπάι φροντίζονται επίσης καλά κατά τη μεταφορά τους. Η ομάδα υπηρεσιών εδάφους της Emirates θα τους συναντήσει και θα τους συνοδεύσει από την πτήση τους σε ένα από τα ειδικά σαλόνια για ασυνόδευτους ανηλίκους, ενώ θα περιμένουν την επόμενη πτήση τους.

Οι υπηρεσίες της Emirates για ασυνόδευτους ανηλίκους πρέπει να πραγματοποιούνται πριν από το ταξίδι και είναι διαθέσιμες για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, που ταξιδεύουν χωρίς ενήλικα. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να γίνει κράτηση για νεαρούς ταξιδιώτες μεταξύ 12 και 15 ετών.