Η Emirates, η οποία έχει ξαναρχίσει τις δραστηριότητές της σε πάνω από το 90% του δικτύου της πριν από την πανδημία, σήμερα πετά σε περισσότερους από 120 προορισμούς παγκοσμίως μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν σε First Class και Business Class θα μπορούν να συμπληρώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία με την υπηρεσία premium lounge της Emirates σε περισσότερα από 20 αεροδρόμια του δικτύου της, που περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, τα σαλόνια της Emirates σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν ανοίξει ξανά τις πόρτες τους για τους πελάτες να βυθιστούν στην premium εμπειρία πριν από την πτήση, όπως το Λονδίνο Χίθροου, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ, ενώ τα σαλόνια στο Λονδίνο Gatwick και τη Γλασκώβη θα υποδεχθούν πελάτες τον Ιανουάριο του 2022.

Στην Ευρώπη, τα σαλόνια της Emirates στη Γερμανία, συγκεκριμένα στο Μόναχο, τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ, εκτός από τα σαλόνια στο Μιλάνο και τη Ρώμη, έχουν ήδη ανοίξει ξανά για να απολαμβάνουν οι επιβάτες τις premium εγκαταστάσεις τους, ενώ τα σαλόνια στο Αμβούργο και Το Παρίσι έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Στις ΗΠΑ, οι ταξιδιώτες με πτήσεις της Emirates μπορούν να έχουν πρόσβαση στην premium εμπειρία lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης καθώς και στο JFK της Νέας Υόρκης, με το σαλόνι της Emirates στο Σαν Φρανσίσκο να ξεκινά εκ νέου τις υπηρεσίες του τον Φεβρουάριο του 2022.

Ένα επιπλέον Lounge της Emirates, για την εξυπηρέτηση των επιβατών που ταξιδεύουν μέσω του Καΐρου, άρχισε να λειτουργεί νωρίτερα, ενώ οι πελάτες premium class και τα επιλέξιμα μέλη του Skywards θα μπορούν σύντομα να χαλαρώσουν και να δειπνήσουν στα σαλόνια του στο Κολόμπο και την Μπανγκόκ πριν από τις πτήσεις.

Στον αποκλειστικό τερματικό σταθμό 3 της Emirates στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, οι πελάτες premium κατηγορίας της Emirates και τα επιλέξιμα μέλη Skywards μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την premium υπηρεσία lounge της αεροπορικής εταιρείας σε πέντε από τα ειδικά σαλόνια της, τα οποία είναι πλέον πλήρως λειτουργικά.

Στο Concourse B του Terminal 3, τόσο το First Class Lounge της Emirates, που προσφέρει μια ιδιωτική εμπειρία Lounge για τους πελάτες που πετούν στην First Class, όσο και το Business Class Lounge, άνοιξαν ξανά με πλήρεις προσφορές υπηρεσιών.

Οι πελάτες που πετούν σε Business Class εκτός από τα μέλη του Skywards Platinum και Gold μπορούν να απολαύσουν γκουρμέ δείπνο με premium ποτά πριν από έως και τέσσερις ώρες πριν από την αναχώρηση στις πτήσεις ή να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν wi-fi για να ενημερωθούν για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να περιηγηθούν στο διαδίκτυο ή μείνετε συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα νέα μενού περιλαμβάνουν επίσης vegan, vegetarian και πιο υγιεινές επιλογές για να καλύψουν τις προτιμήσεις των επιβατών.