Η Emirates άνοιξε ξανά 20 από τα ειδικά σαλόνια αεροδρομίων της στο διεθνές δίκτυό της για επιβάτες premium καμπίνας και μέλη του Skywards σε επιλεγμένα επίπεδα μελών. Μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 120 σαλόνια.

Η Emirates, η οποία έχει ξαναρχίσει τις υπηρεσίες της σε περισσότερο από το 90% του δικτύου της πριν από την πανδημία, πετά σε περισσότερες από 120 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο από τον κόμβο της στο Ντουμπάι.

Οι πελάτες που πετούν σε First ή Business class θα βελτιώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία χρησιμοποιώντας τη μοναδική premium υπηρεσία lounge της Emirates σε περισσότερα από 20 αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία.

Τα σαλόνια της Emirates σε πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο άνοιξαν ξανά. Τα σαλόνια της Emirates σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα το Λονδίνο, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ και το Μιλάνο, τη Ρώμη, το Αμβούργο και το Παρίσι, άνοιξαν ξανά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι επιβάτες των πτήσεων της Emirates μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα premium σαλόνια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, στο Boston Logan και στη Νέα Υόρκη JFK, με το κλαμπ του Σαν Φρανσίσκο να ανοίγει ξανά τον Φεβρουάριο.

Ένα επιπλέον Emirates Lounge άνοιξε νωρίτερα για να εξυπηρετεί ταξιδιώτες που περνούν από το Κάιρο. Οι επιβάτες στον τερματικό σταθμό 3 του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι θα έχουν πρόσβαση σε πέντε εξειδικευμένα σαλόνια, τα οποία είναι πλέον πλήρως λειτουργικά. Τα σαλόνια First Class και Business Class στο Concourse B του Terminal 3 άνοιξαν ξανά.

Τα σαλόνια στο Concourse A στην Ανατολική Πτέρυγα άνοιξαν επίσης και τα σαλόνια First και Business Class στη Δυτική Πτέρυγα πρόκειται να ανοίξουν ξανά σύντομα. Σύμφωνα με τα σχέδια, δύο σαλόνια στο Concourse C θα λειτουργήσουν πλήρως στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι πελάτες σε First και Business Class και μέλη της Emirates Skywards Platinum and Gold έχουν πρόσβαση σε 96 σαλόνια συνεργατών σε όλο το δίκτυό της. Μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες τους πριν από τις πτήσεις, με επιπλέον 15 σαλόνια συνεργατών που θα ενταχθούν σταδιακά.

Εν τω μεταξύ, η Marhaba, μια θυγατρική της Dnata που διαχειρίζεται τα σαλόνια των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο, έχει λανσάρει υπηρεσίες ‘meet & greet’ στην Αυστραλία. Οι επιβάτες που φτάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και το Μπρίσμπεϊν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του Marhaba.

Οι πελάτες θα υποδεχτούν τους πράκτορες της Marhaba και θα συνοδεύονται στις διατυπώσεις του αεροδρομίου μέχρι να φτάσουν στην περιοχή άφιξης ή στην πύλη αναχώρησης. Όπου είναι δυνατόν, οι πράκτορες θα προμηθεύσουν καρότσια χειραποσκευών ή θα κανονίσουν υπηρεσία αχθοφόρου με επιπλέον χρέωση.