Η Emirates παρουσίασε μια νέα διαδικτυακή πύλη για το ταξιδιωτικό εμπόριο.

Η πύλη συνεργατών της Emirates κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Χτισμένο σύμφωνα με τα πρότυπα IATA NDC, η Emirates καλεί το εργαλείο “one-stop shop για συνεργάτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο πλήρες φάσμα πληροφοριών σχετικά με τα πιο πρόσφατα προϊόντα, υπηρεσίες και πολιτικές της Emirates και για την απόκτηση τεχνικής υποστήριξης.”

Ο αερομεταφορέας είπε ότι η πύλη προσφέρει επίσης εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης και υποστήριξη και ενσωματωμένο αυτοματισμό επιχειρηματικών διαδικασιών. Η πλατφόρμα προσαρμόζεται ξεχωριστά σε κάθε εγγεγραμμένο χρήστη με βάση το προφίλ του.

“Μέσω της πύλης συνεργατών της Emirates, υποστηριζόμενη από την εξειδικευμένη υποστήριξη των εμπορικών ομάδων μας σε όλο τον κόσμο, στοχεύουμε να προσφέρουμε απαράμιλλη ευελιξία και να ενδυναμώσουμε τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση να παρέχουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους και να τους βοηθήσουν να πετάξουν καλύτερα με την Emirates “, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος εμπορικών υπηρεσιών, Κ. Adnan Kazim. “Αυτό το λανσάρισμα έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή στον κλάδο μας, όπου η ανάγκη για τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες είναι απαραίτητη για τους επιχειρηματίες”,συμπλήρωσε.