Η Emirates και η Gulf Air υπέγραψαν σήμερα επίσημα μια μονομερή συνεργασία κοινού κωδικού, η οποία ξεκινά τον Δεκέμβριο. Η νέα συμφωνία θα προσφέρει εύκολες συνδέσεις και διευρυμένες επιλογές για τους πελάτες της Gulf Air που συνδέονται με το Ντουμπάι και μετά σε μια σειρά από προορισμούς της Emirates σε Ευρώπη, Αφρική, Νότια Αμερική και Άπω Ανατολή.

Η συμφωνία υπεγράφη την πρώτη ημέρα της αεροπορικής έκθεσης του Μπαχρέιν , σηματοδοτώντας μια αυξανόμενη σχέση μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών, ακολουθώντας το πλαίσιο συνεργασίας που δημιουργήθηκε πέρυσι. Η συμφωνία υπεγράφη από τον Sir Tim Clark , Πρόεδρο της Emirates Airline και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gulf Air, Captain Waleed Al Alawi , παρουσία του HE κ. Zayed R. Alzayani , Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Gulf Air. Στην τελετή υπογραφής παρευρέθηκαν επίσης μέλη των διοικητικών ομάδων εκτελεστικών στελεχών κάθε αεροπορικής εταιρείας.

Η διευρυμένη συνεργασία θα δει την Gulf Air να τοποθετεί τον κωδικό μάρκετινγκ “GF” σε πτήσεις της Emirates πέρα ​​από το Ντουμπάι σε μια επιλογή από μερικά από τα πιο ελκυστικά τουριστικά σημεία του κόσμου, προσφέροντας νέες επιλογές διακοπών για τους πελάτες της Gulf Air. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να συνδεθούν σε σημεία όπως η Βουδαπέστη, η Πράγα, η Βαρσοβία, η Αλγερία, η Τύνιδα, το Μπαλί, το Ανόι, η πόλη HoChi Minh, η Ταϊπέι και το Σάο Πάολο.

Ο συνδυασμός μοναδικών σημείων της νέας συμφωνίας κοινής χρήσης κωδικών έρχεται καθώς οι ταξιδιώτες από το ΣΣΚ έχουν γίνει πιο καλά ενημερωμένοι, προσανατολισμένοι στις αξίες και γνώσεις, αναζητώντας όλο και περισσότερο νέες, διαφορετικές εμπειρίες και αξιοθέατα πέρα ​​από τους παραδοσιακούς προορισμούς διακοπών τους.

Η νέα συνεργασία θα προσφέρει επίσης στους πελάτες την ευκολία συνδυασμένης έκδοσης εισιτηρίων και check-in, μια ενοποιημένη πολιτική και απρόσκοπτη μεταφορά αποσκευών και ανταγωνιστικούς μεμονωμένους ναύλους σε ταξίδια πολλών αεροπορικών εταιρειών κατά τη σύνδεση με την Emirates. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για το ταξίδι τους στον ιστότοπο της Gulf Air, μέσω των σημείων πώλησης της Gulf Air και των διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων καθώς και με τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Gulf Air για να προσφέρουμε στους πελάτες της μεγαλύτερη πρόσβαση και δυνατές ευκαιρίες σύνδεσης σε μοναδικούς προορισμούς στο δίκτυό μας, που συμπληρώνονται από την υπογεγραμμένη υπηρεσία εν πτήσει και τη φιλοξενία της Emirates καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους από Ντουμπάι. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε περισσότερα με την Gulf Air στο εγγύς μέλλον και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας».

Ο Captain Waleed Al Alawi, Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air σχολίασε: «Η σχέση μας με την Emirates Airline ήταν πάντα ισχυρή και σήμερα φτάνουμε σε υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με πολλές περισσότερες ευκαιρίες στον ορίζοντα μεταξύ των δύο αερομεταφορέων. Αυτή η συνεργασία θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια πιο ανεβασμένη εμπειρία στους επιβάτες και να διευρύνουμε τις ταξιδιωτικές τους επιλογές».

Η Emirates έχει επί του παρόντος συμφωνίες συνεργασίας κοινού κωδικού με 26 συνεργάτες αεροπορικών εταιρειών και δύο σιδηροδρομικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας την εμβέλεια του δικτύου της σε περισσότερες από 300 πόλεις.