Στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων της Royal Society for Prevention of Accidents (RoSPA) στο Ντουμπάι, η Emirates Group Transport Services τιμήθηκε με 5 κορυφαία βραβεία.

Το χρυσό βραβείο για την απόδοση στην υγεία και την ασφάλεια, το χρυσό βραβείο για την ασφάλεια αναψυχής, το βραβείο επιρροής ασφάλειας της χρονιάς για ένα από τα μέλη της ομάδας της Emirates, ένα βραβείο με μεγάλο έπαινο στην πρωτοβουλία υγείας και ασφάλειας και το βραβείο τρόπαιο για την καλύτερη ασφάλεια στόλου στη Μέση Ανατολή.

Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που διεκδικεί χρυσό βραβείο για τις επιδόσεις υγείας και ασφάλειας στις μεταφορές και κερδίζει το βραβείο ετησίως τα τελευταία 4 χρόνια.

Το χρυσό βραβείο για τις επιδόσεις υγείας και ασφάλειας καλύπτει τη συνολική απόδοση υγείας και ασφάλειας για όλες τις πτυχές της υπηρεσίας που επηρεάζουν τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες, ενώ το χρυσό βραβείο για την ασφάλεια αναψυχής είναι για τις επιδόσεις υγείας και ασφάλειας αναγνωρίζει υπηρεσίες που προσφέρονται απευθείας σε επισκέπτες.

Το βραβείο influencer της χρονιάς απονεμήθηκε στον Roshan Menon, Διευθυντή Υπηρεσιών Μεταφορών, για το έργο του στην προώθηση της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή.