Η Emirates παρουσίασε μια ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονη διαδικτυακή πύλη για να εξυπηρετήσει τους εμπορικούς της εταίρους σε όλο τον κόσμο.

Προσαρμοσμένη για κάθε αγορά και εξατομικευμένη για κάθε συνεργάτη για να ικανοποιήσει το μοναδικό επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ανάγκες τους, η Emirates Partners Portal είναι ένα ενιαίο κέντρο για συνεργάτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε ολόκληρη τη γκάμα των πληροφοριών σχετικά με τα τελευταία προϊόντα της Emirates, υπηρεσίες και πολιτικές και τεχνική υποστήριξη.

Η πύλη προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων και υποστήριξης αυτοεξυπηρέτησης και ενσωματωμένου αυτοματισμού επιχειρηματικών διαδικασιών, που στοχεύουν στην παροχή αποτελεσματικότητας για τους ταξιδιωτικούς συνεργάτες, καθώς και στην παροχή διαφάνειας και σαφήνειας σχετικά με την κατάσταση των συναλλαγών.

Ο Adnan Kazim, επικεφαλής εμπορικών αξιωματούχων της Emirates δήλωσε: «Η πύλη αλλαγής παιχνιδιών είναι μια πλατφόρμα κατά παραγγελία που είναι μοναδική στον κλάδο και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία με βάση τα προφίλ και τις ανάγκες των συνεργατών μας. Ακούσαμε τους αντιπροσώπους και τους συνεργάτες μας, και στη συνέχεια εργαστήκαμε για να καλύψουμε τις ανάγκες τους”.

Αυτό το λανσάρισμα έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στον κλάδο, όπου η ανάγκη για τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες αποτελεί βασικό επιχειρηματικό παράγοντα.

Η πύλη έχει κατασκευαστεί με βάση την τελευταία τεχνολογία, σύμφωνα με τα πρότυπα NDC / IATA, που θα παρέχει πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο της Emirates, εκτός από κρίσιμες λειτουργικές ενημερώσεις 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, και σε άλλες βασικές πλατφόρμες της Emirates όπως το Ντουμπάι Εμπειρία.