Η Emirates φέρνει την εμπειρία της Airbus A380 στο επόμενο επίπεδο με την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου προϊόντος καμπίνας Premium Economy, μαζί με βελτιώσεις και μια ανανεωμένη εμφάνιση σε όλες τις καμπίνες στο νεότερο αεροσκάφος της A380.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airlines είπε: « Το Emirates A380 είναι ήδη μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο. Ενώ άλλοι μειώνουν, η Emirates εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έπρεπε να αναστείλουμε ή να προσαρμόσουμε λόγω πανδημικών προφυλάξεων και να εισαγάγουμε νέες προσφορές και βελτιώσεις. Σύμφωνα με την καλύτερη υπόσχεσή μας, η Emirates συνεχίζει να επενδύει για να προσφέρει στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία . ”

Η αεροπορική εταιρεία έλαβε το νεότερο αεροσκάφος της A380 από την εγκατάσταση της Airbus ‘Hamburg την περασμένη εβδομάδα και η υπόλοιπη παραγγελία της A380 θα παραδοθεί επίσης με καμπίνες οικονομίας premium για τα 2021 και 2022.

Business Class

Η Emirates έχει διατηρήσει τα δημοφιλή καθίσματα της A380 Business Class, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο για κάθε επιβάτη, ξαπλώνει σε μια πλήρως επίπεδη θέση και προσφέρει προσωπικά μίνι μπαρ, άφθονο προσωπικό χώρο αποθήκευσης και υψηλό βαθμό απορρήτου.

Και τα 76 καθίσματα έχουν ανανεωθεί για να διαθέτουν δερμάτινα καλύμματα σαμπάνιας και φινίρισμα ξύλου, εμπνευσμένα από εκτελεστικά τζετ, παρόμοια με την Business Class στα αεροσκάφη Boeing 777 Gamechanger της Emirates.

Το ίδιο κλασικό συνδυασμό χρωμάτων έχει εφαρμοστεί και στο Onboard Lounge στο πίσω μέρος του επάνω καταστρώματος, για αποκλειστική χρήση των επιβατών First και Business Class.

 

Τα premium οικονομικά καθίσματα της Emirates θα εγκατασταθούν επίσης σε ορισμένα από τα Boeing 777X αεροσκάφη που πρόκειται να ενταχθούν στο στόλο το 2023. Η Emirates εξετάζει το ενδεχόμενο να μετασκευάσει τον υπάρχοντα στόλο Α380.

Η Emirates θα ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πού θα αναπτυχθούν τα αεροσκάφη A380 με Premium Economy τις επόμενες εβδομάδες.