Η Emirates θα εκτελεί πτήσεις επαναπατρισμού προς Μπανγκαλόρ, Κότσι, Δελχί, Βομβάη και Τιρουβανανταπούρα από σήμερα 20 έως τις 31 Αυγούστου. Οι ειδικές πτήσεις θα διευκολύνουν τα ταξίδια για Ινδούς πολίτες στα ΗΑΕ που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και για τους κατοίκους των ΗΑΕ που βρίσκονται σήμερα στην Ινδία να επιστρέψουν στα ΗΑΕ.

Η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις επαναπατρισμού στην Ινδία τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Μπανγκαλόρ: 21, 23, 25, 28 και 30 Αυγούστου
Κότσι: 20, 22, 24, 27, 29 και 31 Αυγούστου *
Δελχί: καθημερινές πτήσεις έως τις 31 Αυγούστου
Βομβάη: καθημερινές πτήσεις έως τις 31 Αυγούστου

Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με το Emirates Boeing 777-300ER και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι επιβάτες πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις εισόδου του προορισμού για να επιτραπεί η επιβίβαση στις πτήσεις.

Πτήσεις από Ντουμπάι προς Ινδία

Μόνο Ινδοί πολίτες που βρίσκονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επιτρέπεται να πετούν από το Ντουμπάι προς τους πέντε προορισμούς της Ινδίας.

Πτήσεις από Ινδία προς Ντουμπάι

Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για υπηκόους και κατοίκους ΗΑΕ με προηγούμενη έγκριση εισόδου από τη Γενική Διεύθυνση Κατοικιών και Εξωτερικών Υποθέσεων (GDFRA) για κατοίκους του Ντουμπάι και έγκριση ICA για κατοίκους άλλων εμιράτων των ΗΑΕ, και των οποίων ο τελικός προορισμός είναι τα ΗΑΕ.

Πτήσεις προς / από Πακιστάν

Η Emirates έχει επίσης αναθεωρήσει τους χρόνους πτήσης από / προς το Σιαλκότ του Πακιστάν για να προσφέρει στους πελάτες καλύτερες συνδέσεις μέσω Ντουμπάι με επτά εβδομαδιαίες πτήσεις – παρέχοντας μεγαλύτερη πρόσβαση στο τρέχον δίκτυο 75 πόλεων σε έξι ηπείρους. Από τις 22 Αυγούστου, η πτήση EK618 της Emirates θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 20:55 και θα φτάσει στο Σιαλκότ στις 01:10. Η πτήση επιστροφής, EK619 θα αναχωρήσει από το Σιαλκότ στις 02:40 και θα φτάσει στο Ντουμπάι στις 05:00.

Εκτός από το Σιαλκότ, η Emirates προσφέρει στους πελάτες απευθείας πτήσεις προς τέσσερις άλλες πόλεις στο Πακιστάν, συμπεριλαμβανομένων του Καράτσι, του Ισλαμαμπάντ, της Λαχόρη και του Πεσαβάρ.

Εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των ταξιδιωτών, των επισκεπτών και της κοινότητας, οι δοκιμές PCR COVID-19 είναι υποχρεωτικές για όλους τους επιβάτες εισερχόμενων και διέλευσης που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα ΗΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται .