Η αεροπορική εταιρεία Emirates και η FlySafair ανακοίνωσαν μια συμφωνία μεταξύ των γραμμών, ανοίγοντας συνδέσεις για τους πελάτες σε επιλεγμένες διαδρομές στο δίκτυο της FlySafair στη Νότια Αφρική.

Μέσω του διακανονισμού, η Emirates και η FlySafair σχεδιάζουν να προσφέρουν την ευκολία ταξιδιού με ένα εισιτήριο και με την επισήμανση αποσκευών για ταξιδιώτες που μεταφέρουν από τις τρεις πύλες της Emirates – Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν και Ντάρμπαν προς εσωτερικά σημεία FlySafair στη Νότια Αφρική, όπως το Port Elizabeth , Ανατολικό Λονδίνο και Τζορτζ.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη σύνδεση με τα σημεία της FlySafair, χωρίς να επιστρέψουν στον αρχικό προορισμό τους όταν πιάσουν την πτήση τους πίσω στο Ντουμπάι.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τα ταξίδια τους με γραφεία και ταξιδιωτικά γραφεία του ΕΚ.

Η Emirates επανέλαβε τις δραστηριότητές της στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο Κέιπ Τάουν την 1η Οκτωβρίου, και στο Ντάρμπαν στις 8 Οκτωβρίου, και προς το παρόν εκτελεί 17 πτήσεις την εβδομάδα στη Νότια Αφρική.

Η Emirates έχει θέσει σε εφαρμογή βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα σημεία αφής και επί του εδάφους. Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να διεγείρει τη ζήτηση των επιβατών μέσω της σύνδεσης πελατών μέσω του Ντουμπάι από σχεδόν 100 προορισμούς, καθώς και τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών σύνδεσης στη Νότια Αφρική μέσω συνεργασιών όπως η FlySafair που παρέχουν στους πελάτες περισσότερη ευκολία και ευελιξία.