Η Ericsson Hellas συμμετείχε ενεργά στο 1ο Συνέδριο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Greek ICT Forum με θέμα «e – Government και ΤΠΕ: Μπροστά στις πολιτικές, θεσμικές και τεχνολογικές προκλήσεις»

Ο κ. Βασίλης Κουλούρης, Επικεφαλής Engagement Practices της Ericsson για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη μίλησε για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Ο κ. Κωνσταντίνος Ρογκάλας, Account Manager Broadband Government, Transportation & eHealth Verticals στην Ericsson Hellas, αναφέρθηκε στη εφικτότητα, στην ταχύτητα υλοποίησης και στις συνέργειες που αφορούν σε έργα ΤΠΕ.

Οι βασικοί στόχοι του Συνεδρίου ήταν η εξέλιξη ενός σημείου αναφοράς μεταξύ των πολιτικών, θεσμικών και επαγγελματικών φορέων και η σύνθεση των απόψεων τους σχετικά με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας. Η Ericsson, ως πρωτοπόρος στη μετάβαση σε μια Διαδικτυωμένη Κοινωνία, μοιράστηκε το καινοτόμο όραμα της για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές από τον κυβερνητικό και πολιτικό χώρο που διαμορφώνουν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης στους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, συζήτησαν για τις καθοριστικές συγκυρίες του κλάδου του ΤΠΕ στην Ελλάδα και για τη σημασία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.