Ο Όμιλος Ethiopian Airlines, ο μεγαλύτερος και κορυφαίος όμιλος αεροπορικών εταιρειών της Αφρικής, έχει επιτύχει 91% την έγκαιρη απόδοση όλων των παγκόσμιων αναχωρήσεων πτήσεων για τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ ο μέσος όρος του κλάδου ανέρχεται περίπου στο 85%.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 18.385 πτήσεις τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στις οποίες έχει σημειώσει 91% αναχωρήσεις στην ώρα τους.

Η επίδοση στην ώρα αναφέρεται σε αναχώρηση ή άφιξη αεροπορικής εταιρείας που πραγματοποιείται εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα. Η ακρίβεια είναι ύψιστης σημασίας για τους επιβάτες, καθώς η καθυστέρηση ή η ακύρωση επηρεάζει το δρομολόγιό τους και επιβάλλει στους επιβάτες επιπλέον κόστος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ethiopian Airline Group κ. Tewolde GebreMariam είπε:

« Κάνουμε μια σημαντική επένδυση για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όταν οι πελάτες μας επιλέγουν, φροντίζουμε να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία μαζί μας, συμπεριλαμβανομένης της έγκαιρης άφιξης στους προορισμούς τους. Οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν εξαιρετικά παραγωγικοί όσον αφορά την απόδοση στην πτήση μας. Είμαι περήφανος για τους συναδέλφους μου που έχουν δεσμευτεί να εξαλείψουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία για τους αξιότιμους επιβάτες μας. “