Η ανανεωμένη συμφωνία περιλαμβάνει διανομή στην πλατφόρμα Travelport+ και επεκτείνει τη συνεχιζόμενη σχέση λιανικής και διανομής ταξιδιών μεταξύ της Travelport και της Ethiopian Airlines.

«Καθώς επενδύουμε τώρα στην ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στην υψηλή ζήτηση για ταξίδια μετά την πανδημία, είναι σημαντικό να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας με την Travelport καθώς κατανοούν την ανάγκη μας να παρέχουμε αποτελεσματικά απλοποιημένη πρόσβαση στο αυξανόμενο περιεχόμενό μας», δήλωσε η Lemma Yadecha, επικεφαλής στην Ethiopian Airlines.

«Οι βελτιωμένες δυνατότητες περιεχομένου πολλαπλών πηγών του Travelport εντός της πλατφόρμας Travelport+ θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε στους πράκτορες και στους ταξιδιώτες τους γρήγορη, εύκολη πρόσβαση σε πολύ σχετικές προσφορές και περισσότερες επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Η διευρυμένη συμφωνία μας με την Travelport και το Rich Content & Branding θα μας επιτρέψει περαιτέρω να προσφέρουμε περισσότερη αξία για τους ταξιδιώτες μας μέσω του σημερινού σύγχρονου ταξιδιωτικού περιβάλλοντος λιανικής πώλησης», πρόσθεσε.

Ο David Gomes, επικεφαλής των περιφερειακών αεροπορικών εταίρων, EMEA στο Travelport, δήλωσε:

«Η ανανεωμένη, διευρυμένη συμφωνία μας με την Ethiopian Airlines για να συμπεριλάβει τη συμμετοχή στην Travelport RC&B είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της στρατηγικής λιανικής της Ethiopian. Το Travelport+ δημιουργήθηκε για να διαχειρίζεται πολλαπλές πηγές περιεχομένου και να εμπορεύεται αποτελεσματικά εξατομικευμένες και δυναμικές προσφορές, οι οποίες θα ωφελήσουν σημαντικά την κοινότητα των πρακτορείων και θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους ταξιδιώτες της Αιθιοπίας, καθώς η αεροπορική εταιρεία προωθεί τη στρατηγική της για το NDC».

Μόλις η αεροπορική εταιρεία διαθέσει περιεχόμενο μέσω διανομής NDC, και οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να παρέχουν στους πράκτορες πρόσβαση στο περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα του NDC από την Ethiopian Airlines στην πλατφόρμα Travelport+. Ως μέρος της συμφωνίας, η Ethiopian Airlines θα γίνει νέος συμμετέχων στο πρόγραμμα Rich Content & Branding (RC&B) της Travelport.

Ως κορυφαίος 100 αερομεταφορέας που έχει κάνει κράτηση μέσω της Travelport, ο αερομεταφορέας θέτει τα θεμέλια για να διασφαλίσει ότι τα πρακτορεία που συνδέονται με το Travelport μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πιο ισχυρό, εμπλουτισμένο περιεχόμενο της Ethiopian Airlines μετά την τρέχουσα επέκταση του στόλου της.