Η Etihad Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις επιβατών από το Αμπού Ντάμπι, την πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προς την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία.

Η υπηρεσία, η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2021 και θα λειτουργεί με μια αρχική πτήση δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ένα Boeing 787-9 Dreamliner, με καμπίνες Business and Economy.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με πτήσεις της Etihad Airways θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR COVID-19 που ελήφθη εντός 96 ωρών πριν από την αναχώρηση από το Αμπού Ντάμπι ή από το αεροδρόμιο αναχώρησης εάν μεταφέρονται από άλλες πόλεις μέσω του Αμπού Ντάμπι.

Στα ΗΑΕ, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν σε όλους τους προορισμούς της Etihad Airways μπορούν να κάνουν χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας δοκιμών μεταξύ 48 έως 96 ωρών πριν από την αναχώρηση με το Life Medical Diagnostic Center (Life Dx). Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν First ή Business θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν δοκιμές στο σπίτι τους. Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία μπορεί να γίνει κράτηση απευθείας με το Life Dx .