H ταξιδιωτική εταρεία Μιράλ, στο Αμπού Ντάμπι, ολοκλήρωσε μια συνεργασία με την εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Etihad Airways. Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει στην Μιράλ τα πνευματικά δικαιώματα ενός νέου χώρου ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο κορυφαίος χώρος ψυχαγωγίας του Άμπι Ντάμπι, Yas Bay Arena, θα ονομαστεί επίσημα Etihad Arena.

Το Etihad Arena, το οποίο θα λειτουργεί από το Flash Entertainment, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μεγάλες και ιδιωτικές εκδηλώσεις, με χωρητικότητα που κυμαίνεται από 200 έως 18.000 άτομα. Ο χώρος βρίσκεται στο νησί Yas και αφού ανοιχτεί, θα φιλοξενήσει μια εκλεκτική ποικιλία εκδηλώσεων όπως αθλητικές διοργανώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλές άλλες ελκυστικές δραστηριότητες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

“Είναι τιμή να συνεργαστούμε με έναν οργανισμό του Αμπού Ντάμπι, όπως ο Μιράλ, που θα προωθήσει περαιτέρω το Αμπού Ντάμπι και το νησί Yas ως κόμβο ψυχαγωγίας, τουρισμού και κουλτούρας” , δήλωσε ο Tony Douglas, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Etihad Aviation Group.
“Η Etihad Arena συμπληρώνει την παγκόσμια παρουσία μας σε πολλούς αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους. Αναμένεται να προσελκύσει πληθώρα ταλέντων στην πόλη μας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες μας”, πρόσθεσε.