Η Etihad Airways, η επίσημη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια, τα οποία μεταφέρουν επιβάτες απευθείας μεταξύ Άμπου Ντάμπι, Κοπεγχάγης και Ντίσελντορφ.

Η νέα υπηρεσία, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, θα χρησιμοποιεί αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner για να πετάει τέσσερις φορές την εβδομάδα στην Κοπεγχάγη και τρεις φορές την εβδομάδα στο Ντίσελντορφ, συνδέοντας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και καθιστώντας την περιοχή πιο προσβάσιμη για τις επιχειρήσεις και ταξιδιώτες αναψυχής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, Antonoaldo Neves, είναι ενθουσιασμένος με τα νέα δρομολόγια της εταιρείας: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αρχίσουμε να πετάμε στη Δανία για πρώτη φορά και να επεκτείνουμε το δίκτυό μας στη Γερμανία στην τρίτη μας πόλη, προσφέροντας στους επιβάτες επιπλέον εναλλακτικές λύσεις διακοπών και απλούστερη σύνδεση μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και Ευρώπη».

Κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού χειμώνα, «οι νέες πτήσεις μας θα απογειωθούν», ανέφερε η εταιρεία. «Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για τους επισκέπτες να ξεφύγουν από το κρύο και να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες του Άμπου Ντάμπι, την ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης και την πλούσια κληρονομιά, και είναι επίσης ιδανική για ταξιδιώτες που επιλέγουν να ζήσουν τη μοναδική γοητεία της Ευρώπης το χειμώνα».

Με το διευρυνόμενο δίκτυό μας σε 66 πόλεις, η Etihad Airways μπορεί να σας μεταφέρει σε ακόμα πιο συναρπαστικά μέρη.

Η Κοπεγχάγη είναι μια από τις πιο επισκέψιμες πόλεις της Σκανδιναβίας. Για έναν καλό λόγο: έχει γραφικά κανάλια, μια ακμάζουσα σκηνή καφέ και το Tivoli Gardens, το παλαιότερο λούνα παρκ στον κόσμο.

Με την επανεκκίνηση, η Etihad θα παρέχει πτήσεις προς το Ντίσελντορφ, καθιστώντας την την τρίτη γερμανική πόλη που μπορούν να πετούν μετά τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, οι οποίες εξυπηρετούνται και οι δύο καθημερινά.