Η Etihad Airways , η εθνική αεροπορική εταιρεία των ΗΑΕ, επέκτεινε την ψηφιακή της εμβέλεια με μια ενημέρωση στην εφαρμογή για κινητά για smartphone Android, Apple και Huawei, επιτρέποντας στους επισκέπτες να διαχειριστούν το ταξίδι τους με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Οι νέες βασικές δυνατότητες επιτρέπουν στους επισκέπτες να αγοράσουν αναβαθμίσεις ή άλλα πρόσθετα, να χρησιμοποιήσουν το Etihad Guest Miles ως τρόπο πληρωμής ή να επιλέξουν από 10 άλλες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της Travel Bank, οι οποίες έχουν προστεθεί στη ροή κρατήσεων.

Η ανανεωμένη εφαρμογή για κινητά είναι απλή στη χρήση και επιτρέπει στους επισκέπτες να διαχειρίζονται τα στοιχεία τους, να κάνουν κράτηση πτήσεων με φωνητική αναζήτηση και να εγγραφούν στο πρόγραμμα πίστης αεροπορικών εταιρειών, Etihad Guest.

Οι Uber και οι Χάρτες Google έχουν πλέον ενσωματωθεί στην εφαρμογή για να κατευθύνουν ταξιδιώτες από και προς το αεροδρόμιο. Εάν η κατάσταση μιας πτήσης πρέπει να αλλάξει, μια ενημέρωση προωθείται αυτόματα στους επισκέπτες μέσω της εφαρμογής.

Η νέα εφαρμογή Etihad Airways είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη μέσω Google Play, Huawei AppGallery ή Apple Store.