Η Etihad Airways του Άμπου Ντάμπι ξεκίνησε μια παγκόσμια πώληση με αποκλειστικές προσφορές για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν νέους προορισμούς ή να επισκεφτούν φίλους και συγγενείς στο εξωτερικό το 2022.

Από το Άμπου Ντάμπι, οι επισκέπτες μπορούν να πετάξουν σε οποιονδήποτε από τους επιλεγμένους προορισμούς της Etihad, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη κι αλλα. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις 21 Ιανουαρίου 2022, για ταξίδια έως τις 31 Μαΐου 2022.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το Λονδίνο στην Business class της Etihad μπορούν να επωφεληθούν από την πώληση από μόλις 9.995 AED ή να ταξιδέψουν στο Economy από 1.995 AED. Οι οικονομικοί ναύλοι προς το Αμμάν ξεκινούν από 995 AED και το Ισλαμαμπάντ από 795 AED. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με την Etihad μπορούν να κάνουν χρήση της καινοτόμου υπηρεσίας της αεροπορικής εταιρείας για να απλοποιήσουν τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας ταξιδιωτικών εγγράφων.

Με το Verified to Fly, οι ταξιδιώτες μπορούν να επικυρώσουν τα έγγραφά τους πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο, δίνοντάς τους τη σιγουριά ότι έχουν εκπληρώσει όλες τις βασικές απαιτήσεις ταξιδιού από την κυβέρνηση και τις αεροπορικές εταιρείες πριν ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση συνιστάται να επισκεφτούν το etihad.com ή την εφαρμογή Etihad για να δουν τους πιο πρόσφατους ναύλους εκπτώσεων και να παραμείνουν ενημερωμένοι σχετικά με τους κατάλληλους κανονισμούς εισόδου στον τελικό προορισμό τους.