Η Eurowings αναπτύσσει περαιτέρω το ευρωπαϊκό της δίκτυο στη Σκανδιναβία με το άνοιγμα της νέας της βάσης στη Στοκχόλμη.

Η δημοφιλής γερμανική αεροπορική εταιρεία προσφέρει νέες υπηρεσίες στη Σκανδιναβία και θα σταθμεύσει αρχικά πέντε αεροσκάφη Airbus A320 στη Στοκχόλμη μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Αυτή θα είναι η ενδέκατη βάση δραστηριοτήτων Eurowings στην Ευρώπη και η πέμπτη εκτός της εθνικής αγοράς της Γερμανίας μετά την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πράγα , Πρίστινα και Σάλτσμπουργκ.

Για πρώτη φορά, ο αερομεταφορέας του Ομίλου Lufthansa θα προσφέρει ελκυστικές απευθείας συνδέσεις από τη Σκανδιναβία με επαγγελματικούς και προορισμούς διακοπών σε όλη την Ευρώπη.

Με την αυξημένη παρουσία της στους Σκανδιναβούς, η Eurowings όχι μόνο θα παρέχει καλύτερες συνδέσεις από και προς τη Σουηδία, αλλά κυρίως πτήσεις προς δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς στη Νότια Ευρώπη για Σουηδούς πελάτες.

Η τελευταία βάση της Eurowings στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης φέρνει επίσης εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή και ένα σημαντικό κίνητρο για την απασχόληση στη σκανδιναβική αεροπορική αγορά.

Τον Ιούλιο του 2021, η Eurowings ήταν και πάλι η πιο ακριβής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και μόλις πρόσφατα βραβεύτηκε με τριπλό χρυσό στις παρουσιάσεις του German Customer Award: καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, καλύτερη ικανοποίηση πελατών και καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Η Eurowings πετά από τη Στοκχόλμη σε 20 ευρωπαϊκές τοποθεσίες για πρώτη φορά στις 27 Μαρτίου 2022.

Τα πρώτα δημοσιευμένα δρομολόγια από και προς τη Στοκχόλμη περιλαμβάνουν δημοφιλείς προορισμούς της Νότιας Ευρώπης για τον ήλιο: Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Αλικάντε και Μάλαγα στην Ισπανία, Φάρο στην Πορτογαλία και Νίκαια στη Νότια Γαλλία. Άλλοι ελκυστικοί προορισμοί είναι το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, η Ρώμη, η Κοπεγχάγη, το Μπέρμιγχαμ, το Γκντανσκ και η Πρίστινα. Άλλοι προορισμοί θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.