Τα επαγγελματικά ταξίδια επιστρέφουν μετά από ένα μεγάλο κενό με φόντο την αυξανόμενη ζήτηση.

Η Eurowings αυξάνει σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων για επαγγελματίες ταξιδιώτες στα μεγαλύτερα γερμανικά αεροδρόμια. Με την έναρξη του μήνα επαγγελματικών ταξιδιών τον Σεπτέμβριο, η αεροπορική εταιρεία θα διπλασιάσει το φάσμα των επιχειρηματικών της συνδέσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2021.

Αυτή είναι η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας στην αυξανόμενη ζήτηση για κλασικούς επιχειρηματικούς προορισμούς όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, οι Βρυξέλλες , Ζυρίχη και Βιέννη.

 

Η Eurowings διπλασιάζει τις πτήσεις προς επαγγελματικούς προορισμούς

Οι συνδέσεις που έχουν μεγάλη ζήτηση, για παράδειγμα στη Ζυρίχη, την Κοπεγχάγη, τη Δρέσδη ή τη Βρέμη, θα προσφέρονται τώρα δύο φορές την ημέρα με ελκυστικές ώρες εκτός αιχμής-με έμφαση στις πτήσεις από το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, τη Στουτγάρδη και την Κολωνία/Βόννη.

Η Eurowings διπλασιάζει τις συχνότητες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε σύγκριση με τον Αύγουστο. Τα αεροδρόμια του Βερολίνου, του Ανόβερου, της Νυρεμβέργης και της Λειψίας θα εξυπηρετούνται επίσης συχνότερα από τον Σεπτέμβριο, διευκολύνοντας τους πελάτες της Eurowings να προγραμματίσουν ημερήσιες εκδρομές.

Συνδέσεις όπως το Ντίσελντορφ-Λειψία, το Ντίσελντορφ-Νυρεμβέργη, το Ανόβερο-Στουτγάρδη και το Αμβούργο-Νυρεμβέργη είναι πλέον και πάλι σε καθημερινή ζήτηση-και μπορούν να βρεθούν ανάλογα στο πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings.