Στο πλαίσιο της αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματικές πτήσεις, η Eurowings αυξάνει σημαντικά την προσφορά της για επαγγελματίες ταξιδιώτες και από τον Σεπτέμβριο θα προσφέρει περίπου 30% περισσότερες πτήσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Αυτή είναι η απάντηση της Eurowings στην έντονη αύξηση της ζήτησης για επιχειρηματικούς προορισμούς όπως η Βιέννη, η Ζυρίχη, το Λονδίνο και το Μιλάνο. Ταυτόχρονα, η θυγατρική της Lufthansa επεκτείνει τη χωρητικότητα του προϊόντος της BIZclass σε πολλά δρομολόγια.

« Βλέπουμε πολύ καθαρά ότι μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών σε ορισμένα γερμανικά κρατίδια, η ζήτηση για επαγγελματικές πτήσεις έχει αυξηθεί σημαντικά », λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Eurowings, Jens Bischof. « Πολλοί επαγγελματίες ταξιδιώτες θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά τις συναντήσεις τους και κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους τώρα. Παρόλο που δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο πριν από τον κορωνοϊό, οι εισερχόμενες κρατήσεις μας δείχνουν ξεκάθαρα την προοδευτική ομαλοποίηση και σε αυτό το τμήμα. Ανταποκρινόμαστε σε αυτό με αύξηση 30% στις υπηρεσίες και μεγαλύτερη χωρητικότητα κατηγορίας BIZ. ”

Σταδιακή ομαλοποίηση των διεργασιών στο έδαφος και στον αέρα παρατηρεί και η Eurowings. Εδώ και εβδομάδες, η αεροπορική εταιρεία φέρνει τους επιβάτες της στους προορισμούς τους με αξιοπιστία 99% – μια υψηλή τιμή που αναγνωρίζεται ευρέως στον κλάδο.

Ντίσελντορφ

Από τη μεγαλύτερη βάση της στο Ντίσελντορφ, η Eurowings εξυπηρετεί περισσότερους από 30 κλασικούς επιχειρηματικούς προορισμούς σε περίπου δέκα χώρες. Στο πλαίσιο της επέκτασης του προγράμματος, οι εξαιρετικά δημοφιλείς συνδέσεις με το Βερολίνο, τη Ζυρίχη και το Μιλάνο θα αυξηθούν με έως και 10.000 επιπλέον θέσεις σε προσφορά. Επιπλέον, η Eurowings θα προσφέρει συνδέσεις δύο φορές την ημέρα με Στοκχόλμη, Πράγα, Δρέσδη, Μπέρμιγχαμ, Γενεύη, Λυών και Σάλτσμπουργκ. Άλλοι επιχειρηματικοί προορισμοί από το Ντίσελντορφ περιλαμβάνουν Αθήνα, Βελιγράδι, Μπολόνια, Βουδαπέστη, Γκντανσκ, Αμβούργο, Κοπεγχάγη, Κρακοβία, Ρώμη, Γκέτεμποργκ, Γκρατς, Λονδίνο, Λισαβόνα, Λιντς, Μάντσεστερ, Μασσαλία, Νιούκαστλ και Βιέννη. Συνολικά, οι επιβάτες της Eurowings μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 100 απευθείας συνδέσεις από την πρωτεύουσα της πολιτείας NRW.

Κολωνία/Βόννη

Από την Κολωνία/Βόννη, η Eurowings αυξάνει ιδιαίτερα τη χωρητικότητά της στη διαδρομή προς το Βερολίνο με μεγάλη ζήτηση: για παράδειγμα, περισσότερες από 6.000 επιπλέον θέσεις θα διατεθούν προς πώληση για αυτήν τη διαδρομή τον Σεπτέμβριο. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν από έως και έξι καθημερινές αναχωρήσεις προς τη γερμανική πρωτεύουσα. Συνολικά, η Eurowings εξυπηρετεί περισσότερους από 60 άμεσους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη από Κολωνία/Βόννη, συμπεριλαμβανομένων Στοκχόλμη, Αθήνα, Μπολόνια, Βουδαπέστη, Αμβούργο, Ρώμη, Λονδίνο, Λισαβόνα, Μιλάνο, Μόναχο, Πράγα, Σάλτσμπουργκ, Βιέννη και Ζυρίχη.

Αμβούργο

Από το Αμβούργο, η Eurowings διπλασιάζει τις υπηρεσίες της στη διαδρομή προς το Άμστερνταμ. Σημαντικά θα αυξηθεί και η σύνδεση με το Μιλάνο. Από τον Σεπτέμβριο, η Χανσεατική πόλη θα συνδέεται ξανά τρεις φορές καθημερινά με τους προορισμούς Βιέννη και Μόναχο. Οι υπηρεσίες της Eurowings από το Αμβούργο περιλαμβάνουν τους σημαντικούς προορισμούς για επαγγελματίες ταξιδιώτες Κολωνία/Βόννη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Μόναχο, Στοκχόλμη, Βουδαπέστη, Παρίσι, Ρώμη, Λονδίνο, Λισαβόνα, Όσλο, Σάλτσμπουργκ, Βιέννη και Ζυρίχη. Συνολικά, οι ταξιδιώτες με τη Eurowings μπορούν να επιλέξουν από 50 προορισμούς από το Αμβούργο.

Στουτγάρδη

Στη βάση της Στουτγάρδης, η Eurowings αυξάνει την προσφορά της κατά περισσότερες από 150.000 επιπλέον θέσεις για επιχειρηματικούς προορισμούς. Για παράδειγμα, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η σύνδεση με τη Βρέμη είναι ξανά στο πρόγραμμα. Η Eurowings προσφέρει ένα τρίτο επιπλέον πτήσεις σε δρομολόγια προς Βουδαπέστη, Αμβούργο και Μιλάνο. Ο ηγέτης της αγοράς στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης προσφέρει περισσότερους από 60 προορισμούς – συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών συνδέσεων με το Άμστερνταμ, την Αθήνα, το Βελιγράδι, το Βερολίνο, τη Ρώμη, το Γκρατς, το Λονδίνο, τη Λισαβόνα, την Τιφλίδα και τη Βιέννη.

Βερολίνο

Από το Βερολίνο, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα έχουν πρόσβαση σε καθημερινή σύνδεση της Eurowings με τη Στοκχόλμη για πρώτη φορά – καθιστώντας το Βερολίνο την τέταρτη απευθείας σύνδεση από τη Γερμανία που προσφέρει η Eurowings στη σουηδική πρωτεύουσα. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες από τη γερμανική πρωτεύουσα επωφελούνται από τις συνδέσεις υψηλής συχνότητας προς Κολωνία/Βόννη, Ντίσελντορφ και Σάλτσμπουργκ με τη Eurowings. Μόνο προς αυτούς τους προορισμούς υπάρχουν περισσότερες από 200 πτήσεις την εβδομάδα από και προς το Βερολίνο στο πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings.