Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος των συνόρων, η Eurowings επεκτείνει το πρόγραμμα πτήσης της και ο αριθμός των αεροσκαφών Airbus που χρησιμοποιείται αναμένεται να διπλασιαστεί σε 20 έως τα τέλη Ιουνίου.

Μετά τις δραστικές ακυρώσεις πτήσεων ως αποτέλεσμα της κρίσης, η αεροπορική εταιρεία θα απογειωθεί ξανά από τα αεροδρόμια του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου, της Κολωνίας/Βόννης και της Στουτγκάρδης τον επόμενο μήνα προς αρκετούς ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών.

Ένας σημαντικός προορισμός που προγραμματίζεται στα σχεδία πτήσης είναι στη Μαγιόρκα. Επιπλέον, το νησί Σιλτ και η παραθαλάσσια περιοχή Χέρινγκσντορφ, καθώς και η Ελλάδα και η Κροατία θα έχουν επίσης μεγαλύτερη ζήτηση – και ως εκ τούτου θα συμπεριληφθούν ξανά στο πρόγραμμα, λέει η εταιρεία.

Oι εσωτερικές συνδέσεις από Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Βερολίνο, Μόναχο, Κολωνία/Βόννη και Στουτγκάρδη θα αυξηθούν σημαντικά και η Αυστρία και η Ελβετία θα είναι καλύτερα συνδεδεμένες.

“Αισθανόμαστε τη λαχτάρα των ανθρώπων να ταξιδέψουν επιτέλους ξανά μετά από μια μακρά περίοδο απαγόρευσης ταξιδιού και να απολαύσουν τις διακοπές τους”, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowing κ. Τζενς Μπίσοφ.

Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η επιχείρηση, η Eurowings εισήγαγε επίσης εγγύηση ευελιξίας:

Μέχρι 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, η πτήση μπορεί να αλλάξει δωρεάν – ακόμη και προς άλλο προορισμό. Αυτό ισχύει για όλες τις προσφορές πτήσεων της Eurowings στην Ευρώπη.

Οι επεκτάσεις τον Ιούνιο με μια ματιά

Από το Ντίσελντορφ:

Αθήνα, Κέρκυρα, Κως, Ρόδος, Μπιλμπάο, Δρέσδη, Ηράκλειο, Βαλένθια, Σπλιτ, Στοκχόλμη, Μπέρμιγχαμ, Μάλαγα, Αλικάντε, Κοπεγχάγη, Φουερτεβεντούρα, Ριγιέκα, Τιβάζ, Τερμέ, Γιερέζ, Χέρινγκσντορφ, Λαμέζια, Πούλα, Μενόρκα, Γκέτεμποργκ, Βουκουρέστι.

Από το Αμβούργο:

Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Ηράκλειο, Μόναχο, Λονδίνο, Ζυρίχη, Σάλτσμπουργκ, Βαρκελώνη, Κατάνια, Φάρο, Ίμπιζα, Όλμπια, Ριέκα, Σπλιτ.

Από Κολωνία/Βόννη:

Σαντορίνη, Λάρνακα, Βιέννη, Ζυρίχη, Καλβί, Ναντόρ, Σεράγεβο, Τίρανα, Τύνιδα, Ζαντάρ, Κλάγκενφουρτ.

Από τη Στουτγκάρδη:

Θεσσαλονίκη, Βρέμη, Λονδίνο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Κατάνια, Νάπολη, Όλμπια, Σπλιτ, Σιλτ.