Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Pacific Asia Travel Association (PATA-Ταξιδιωτική Ένωση Ασίας και Ειρηνικού) καλωσορίζει το Expedia Group ως το νεότερο εταιρικό μέλος της.

«Ενώ η πανδημία της νόσου COVID-19 ανάγκασε τον κόσμο να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί, οι τεχνολογικές καινοτομίες θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό μοχλό για την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας στη μετά-COVID-19 εποχή. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Expedia Group στην οικογένεια PATA», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PATA, Δρ. Μάριο Χάρντι.

«Καθώς ο Όμιλος Expedia διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους με πλήρεις υπηρεσίες στον κόσμο, είναι σημαντικό να μπορούμε να προσθέσουμε αυτήν τη φωνή στις συζητήσεις μας για την ανανέωση μιας υπεύθυνης και βιώσιμης βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού».

Το προφίλ της Expedia

Το Expedia Group προσφέρει ταξίδια για όλους, παντού μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας του. Με βασική πεποίθηση ότι το ταξίδι βοηθά τους ανθρώπους να βιώσουν τον κόσμο με νέους τρόπους και να δημιουργήσουν μόνιμες συνδέσεις, η Expedia παρέχει κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη και την επιτυχία των συνεργατών της, διευκολύνοντας παράλληλα τις αξέχαστες εμπειρίες για τους ταξιδιώτες.

«Ζωτικής σημασίας συνεργασία»

«Η συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς όπως η PATA είναι ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε την αποστολή μας να ενισχύσουμε τα παγκόσμια ταξίδια για όλους», δήλωσε ο ανώτερος διευθυντής της Expedia Group Media Solutions, Andrew van der Feltz.

«Η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου για την ταξιδιωτική βιομηχανία και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε μέλη της οικογένειας PATA. Η ένταξή μας θα προσφέρει ευκαιρίες για μεγαλύτερη εμπλοκή με τον ταξιδιωτικό τομέα στην Ασία-Ειρηνικό, ο οποίος θα είναι ζωτικής σημασίας καθώς συνεχίζουμε να τονώνουμε τον παγκόσμιο τουρισμό και να οδηγούμε στην ανάκαμψη», συμπλήρωσε.