Η Finnair και η Turkish Airlines ανακοίνωσαν σήμερα μια συμφωνία κοινού κωδικού που προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου, ο κωδικός Finnair AY θα προστεθεί στη διαδρομή της Turkish Airlines μεταξύ Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολης και από την Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα, Σόφια, Θεσσαλονίκη, Αμμάν, Σαρμ Ελ Σέιχ, Χουργκάντα, Λούξορ, Αττάλεια και Γκαζιπάσα.

Αντίστοιχα, ο κωδικός TK της Turkish Airlines θα προστεθεί στις ακόλουθες διαδρομές από τον κόμβο του Ελσίνκι της Finnair: Κουόπιο, Βάσα, Ούλου, Ροβιανιέμι, Ρέικιαβικ, Ταλίν, Ταρτού, Ρίγα, Βίλνιους.

« Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας, καθώς τα ταξίδια τώρα αρχίζουν να ανακάμπτουν και οι πελάτες μας είναι και πάλι σε θέση να εκπληρώσουν τα ταξιδιωτικά τους όνειρα », λέει ο Ole Orvér, Chief Commercial Officer, Finnair. ” Καλωσορίζουμε επίσης τους πελάτες της Turkish Airlines για να εξερευνήσουν τους όμορφους Σκανδιναβούς μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνδέσεων από το Ελσίνκι .”

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την τρέχουσα συνεργασία μας στο διασυνοριακό επίπεδο όσον αφορά αυτή τη συμφωνία κοινής χρήσης με τη Finnair. Με την εισαγωγή κοινών πτήσεων σε διάφορους προορισμούς στη Φινλανδία, την Τουρκία και τη Βαλτική, την Ισλανδία, τη Νότια Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, οι επιβάτες θα απολάμβαναν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις ταξιδιού μέσω των συνδυασμένων πτήσεων », δήλωσε ο Ahmet Bolat PhD., Επενδυτής της Turkish Airlines και Υπεύθυνος Τεχνολογίας.

Η Turkish Airlines πετά σε περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και σήμερα εκτελεί δρομολόγια σε περισσότερους από 300 διεθνείς προορισμούς επιβατών και φορτίου συνολικά, σε 127 χώρες.

Οι Turkish Airlines (Star Alliance) και Finnair ( ένας κόσμος) αποτελούν μέρος διαφορετικών συμμαχιών.