Η Finnair αποκάλυψε το ευρωπαϊκό της πρόγραμμα για το ερχόμενο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς νέων δρομολογίων.

Ο φινλανδικός αερομεταφορέας θα ξεκινήσει τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη νορβηγική πύλη του Bodø για πρώτη φορά, επεκτείνοντας τη συνδεσιμότητα του σε όλη τη σκανδιναβική περιοχή.

Συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες υπηρεσίες προς το Μιλάνο Μαλπένσα, οι υπηρεσίες προς την Ιταλία θα ενισχυθούν επίσης, με την προσθήκη πτήσεων προς το πιο βολικό αεροδρόμιο του Μιλάνου – το Μιλάνο Λινάτε. Οι υπηρεσίες θα ξεκινήσουν εκ νέου στη δημοφιλή σλοβενική πόλη της Λιουμπλιάνα, για όσους θέλουν να ζήσουν μερικά από τα πιο δραματικά τοπία της Ευρώπης.

Το καλοκαίρι του 2023 η Finnair θα πετάξει σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με πρόσθετες συχνότητες να προστίθενται σε δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Κοπεγχάγη, το Βίλνιους και η Ρίγα.

Ο Ole Orvér, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Finnair, δήλωσε: «Τα ταξίδια έχουν ανακάμψει με καλό ρυθμό, επομένως αυξάνουμε τις πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες.

«Επίσης, επαναπρογραμματίσαμε μια σειρά από πτήσεις – τόσο μακρινών όσο και μικρών αποστάσεων – για να διασφαλίσουμε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για τις πτήσεις μας προς την Ιαπωνία για να καλύψουμε την αύξηση της ζήτησης από την Ασία».

Το επόμενο καλοκαίρι, ο σκανδιναβικός αερομεταφορέας θα προσφέρει συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων με Tokyo-Narita, Tokyo-Haneda, Osaka, Shanghai, Hong Kong, Seoul, Singapore, Bangkok, Delhi, Mumbai, Doha, Tel Aviv, Dallas, Chicago, Seattle, Los Άντζελες και Νέα Υόρκη.

H Finnair εκτελεί απευθείας πτήσεις από το Ελσίνκι προς το Λονδίνο Χίθροου, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και την ιρλανδική πρωτεύουσα Δουβλίνο, επιτρέποντας στους πελάτες να συνδεθούν σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς. Η Finnair προσφέρει ομαλή και εύκολη μεταφορά μεταξύ πτήσεων από μόλις 35 λεπτά, χάρη σε όλες τις πτήσεις που εκτελούνται από τον ίδιο τερματικό σταθμό.