Παρά το γεγονός ότι μόλις ξεκίνησε τον Απρίλιο, η flybe συνεχίζει να αναπτύσσεται με ένα νέο χειμερινό πρόγραμμα που θα κάνει την αεροπορική εταιρεία να πετάει σε δώδεκα προορισμούς.

Οι νέες χειμερινές πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν πρόσθετα δρομολόγια και συχνότητες από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Newquay, το Μπέρμιγχαμ προς το Μπέλφαστ Σίτι, το Μπέλφαστ Σίτι προς το East Midlands και το Σαουθάμπτον προς τη Γλασκώβη.

Λόγω της υψηλής ζήτησης, η flybe θα συνεχίσει να προσφέρει διεθνείς πτήσεις από το Μπέλφαστ Σίτι, το Μπέρμιγχαμ, το East Midlands και το Λονδίνο Χίθροου προς το Άμστερνταμ. Οι πελάτες μπορούν είτε να επισκεφθούν και να απολαύσουν τα διάσημα κανάλια και άλλα αξιοθέατα του Άμστερνταμ, είτε να συνδεθούν με προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή ή την Αφρική.

Οι συχνότητες πτήσεων θα αυξηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η flybe επεκτείνει περαιτέρω τον στόλο της, με αεροσκάφη De Havilland Canada Dash 8-400 (Q400) με απόδοση CO2.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Flybe, Dave Pflieger, δήλωσε:

« Μετά από μια επιτυχημένη έναρξη και καλοκαιρινή σεζόν 2022, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο χειμερινό μας πρόγραμμα, το οποίο ενισχύει περαιτέρω την προσιτή συνδεσιμότητα σε περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και στην Ευρώπη μέσω των δημοφιλών πτήσεων προς το Άμστερνταμ. «Όλες οι πτήσεις της flybe προσφέρουν αξία, άνεση και ευκολία και το φιλικό μας πλήρωμα είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σερβίρει δωρεάν τσάι, καφέ, χυμούς και μπισκότα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τόσο νέους όσο και επιστρέφοντες πελάτες στο πλοίο αυτό το χειμώνα και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερους τρόπους σύνδεσης με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους προορισμούς διακοπών .»

Οι ναύλοι ξεκινούν από 34,99 £* απλής μετάβασης, ενώ το νέο πρόγραμμα και οι ημερομηνίες έναρξης δρομολογίων βρίσκονται στο flybe.com.

* Οι τιμές εισόδου διαφέρουν ανάλογα με τη διαδρομή. Οι ναύλοι εκκίνησης καθορίζονται ανά διαδρομή στο flybe.com.