Η Four Seasons Hotels and Resorts, και η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στο Μεξικό, Paralelo 19 Desarrollos, ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου πολυτελούς θερέτρου στο Tamarindo του Μεξικού.

Το Four Seasons Resort Tamarindo, Mexico, θα βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού στην πολιτεία Jalisco, μεταξύ των πόλεων La Manzanilla και Barra de Navidad.

Η περιοχή, γνωστή ως “Costa Alegre” ή “Joy Coast” φημίζεται για τις γραφικές παραλίες, το καταπράσινο τοπίο και τη μοναδική τοπογραφία.

Το Four Seasons Resort Tamarindo, México, θα συνδυάζει τις γνωστές σε όλους πολυτελείς υπηρεσίες Four Seasons,  μέσα σε μία κυριολεκτικά τροπική όαση, με ήρεμες βραχώδεις παραλίες που κλαταλήγουν στον Ειρηνικό Ωκεανό, δίπλα σε ένα υπέροχο γήπεδο γκολφ 18 οπών.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Four Seasons για να δημιουργήσουμε έναν πολυτελή προορισμό σε ένα από τα καλύτερα κρυμμένα θέρετρα του Μεξικού” δήλωσε ο Pedro Verea Hernandez , Διευθύνων Σύμβουλος της Paralelo 19.

Οι επισκέπτες του Tamarindo θα ανακαλύψουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο προορισμός, από την παρακολούθηση φαλαινών, έως την εξερεύνηση της άγριας πανίδας, των θαλάσσιων σπορ και των τοπικών εθίμων και δραστηριοτήτων.

Το Four Seasons Resort Tamarindo θα βρίσκεται σε ένα οικολογικά, προστατευμένο ακίνητο, σε απόσταση 40 χιλιομέτρων (25 μίλια) από το αεροδρόμιο του Manzanillo. Τα περισσότερα από τα 155 δωμάτια που θα διαθέτει, θα έχουν πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, που θα περιβάλλεται από τη ζούγκλα και ένα καταπράσινο γήπεδο γκολφ.

Το θέρετρο θα δημιουργηθεί σε μία έκταση 2.100 στρεμμάτων, με πολλές παραλίες και ιδιωτικούς όρμους. Θα διαθέτει τέσσερις χώρους για φαγητό και ποτό, beach bar, grill και golf club restaurant με θέα στον ωκεανό. Επίσης, τρεις πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο spa στην “καρδιά” του τροπικού δάσους ένα γυμναστήριο, κέντρο θαλάσσιων σπορ, γήπεδα τένις και χώρο συνεδριάσεων 4.000 τετραγωνικών.

 

Το Four Seasons Resort Tamarindo θα συμπεριληφθεί σε μια ολοένα αυξανόμενη συλλογή ακινήτων Four Seasons στο Μεξικό, όπως το Four Seasons Resort Punta Mita, το Four Seasons Hotel Mexico City, το Four Seasons Resort and Residences Los Cabos που άνοιξε πρόσφατα στο Costa Palmas και το Four Seasons Resort που ανακοινώθηκε πρόσφατα και Residences Cabo San Lucas στο Cabo Del Sol.