Καθώς τα ξενοδοχεία αρχίζουν να ανοίγουν ξανά σε όλο τον κόσμο, ορισμένες εταιρείες πολυτελείας δημιουργούν νέες συνεργασίες με ιατρικές εταιρείες για να διαβεβαιώσουν τους επισκέπτες για τη δέσμευσή τους για το νέο φυσιολογικό στα ταξίδια, δηλαδή την εστίαση στην υγεία και την ασφάλεια.

Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων προγραμμάτων, η Four Seasons Hotels and Resorts ανακοίνωσε πρόσφατα μια συνεργασία με την Johns Hopkins Medicine International, τον παγκόσμιο κλάδο του ηγέτη υγειονομικής περίθαλψης και έρευνας Johns Hopkins Medicine, για την επικύρωση του νέου παγκόσμιου προγράμματος υγείας και ασφάλειας, Lead With Care.

Η Montage International επίσης δήλωσε ότι συνεργάζεται με τον ψηφιακό οργανισμό υγείας και πρωτοβάθμιας φροντίδας One Medical για να παρέχει υπηρεσίες εικονικής φροντίδας σε υπαλλήλους και επισκέπτες σε όλες τις ιδιοκτησίες της στις ΗΠΑ.

“Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, ο μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες, τους κατοίκους και τους υπαλλήλους την εμπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι η πρώτη μας προτεραιότητα”, δήλωσε ο John Davison, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts. «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους ειδικούς της Johns Hopkins Medicine International, αξιοποιώντας την παγκόσμια τεχνογνωσία τους για να ενισχύσουμε τα ήδη αυστηρά μέτρα υγείας και ασφάλειας μέσω του νέου προγράμματος Lead With Care».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι ειδικοί της Johns Hopkins Medicine θα επικυρώσουν το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα Four Seasons και θα παρέχουν συνεχή καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα πρωτόκολλα που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Μερικά από τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν το διορισμό ενός υπευθύνου υγιεινής σε κάθε ιδιοκτησία Four Seasons για την επίβλεψη των νέων πρωτοκόλλων και την τοποθέτηση σετ σε κάθε δωμάτιο με μάσκες, απολυμαντικά χεριών και μαντηλάκια απολύμανσης, με πρόσθετες μάσκες που παρέχονται κατ ‘απαίτηση και ειδική εκπαίδευση για τους εργαζομένους.

Για να διασφαλιστεί ότι τα πρωτόκολλα ανταποκρίνονται στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανακαλύψεις σχετικά με τον ιό Covid-19, οι συνεργάτες έχουν επίσης δημιουργήσει ένα συμβούλιο Covid-19 της ηγεσίας Four Seasons και κορυφαίους εμπειρογνώμονες από την Johns Hopkins Medicine International.

Η Montage International, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι με την επανέναρξη των Montage Hotels & Resorts και Pendry Hotels & Resorts που εδρεύει στις ΗΠΑ, θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες 30 ημέρες συνδρομής στην πλήρη σουίτα ψηφιακών υπηρεσιών υγείας της One Medical. Επιπλέον, η εταιρεία φιλοξενίας θα παρέχει ετήσιες συνδρομές One Medical σε όλους τους συνεργάτες της με έδρα τις ΗΠΑ.

«Η εύκολη πρόσβαση σε αξιόπιστη υγειονομική περίθαλψη, τόσο ψηφιακά όσο και προσωπικά, είναι πιο σημαντική από ποτέ για τους ταξιδιώτες», δήλωσε ο Amir Dan Rubin, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της One Medical.