Η Παγκόσμια Ένωση Ταξιδιωτικών Επιχειρήσεων (GBTA) μετέβαλε τις ημερομηνίες της Σύμβασης GBTA 2021 στις 17-19 Νοεμβρίου στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Η απόφαση για αλλαγή των ημερομηνιών του The Business Travel Event of the Year λήφθηκε αφού ληφθούν υπόψη τα σχόλια από μέλη, εκθέτες και χορηγούς και σε αναγνώριση της τρέχουσας κατάστασης της πανδημίας COVID-19 και του παγκόσμιου ταξιδιωτικού τομέα.

Η φετινή Συνέλευση θα είναι η πρώτη του είδους της, παρέχοντας στους παρευρισκόμενους εμπειρία σχετικά με το πώς να ταξιδέψουν μετά τον COVID που μπορούν να φέρουν πίσω στους αντίστοιχους οργανισμούς τους, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μέλλον της εργασίας και ποια ταξίδια και κινητικότητα θα περιλαμβάνονται από το πανδημία.

«Η διασφάλιση της φετινής Συνέλευσης – η πρώτη μας μεγάλης κλίμακας συνάντηση από το 2019 – αποτελεί πολύτιμη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες είναι κορυφαία προτεραιότητα και« αναβαθμίζουμε το παιχνίδι μας »για να παρέχουμε πρακτικά και στρατηγικά εργαλεία για να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να κάνουν τις επιχειρήσεις τους στο νέο , μετά την πανδημία φυσιολογικό », δήλωσε η CEO της GBTA Suzanne Neufang .

«Αυτή η αλλαγή μας επιτρέπει να φιλοξενήσουμε καλύτερα όλα τα μέλη μας, ειδικά εκείνα που ταξιδεύουν από χώρες εκτός των ΗΠΑ, και να στείλουμε το σημαντικό μήνυμα ότι τα παγκόσμια επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να επιτευχθούν με ασφάλεια, καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συγκεντρώνονται δυναμικά και καθώς οι δοκιμές COVID-19 γίνονται ευκολότερες και λιγότερο δαπανηρός.”