Μία ακόμη δυναμική δράση για την υποστήριξη και την επιμόρφωση επιχειρήσεων του τουριστικού και όχι μόνο τομέα με σκοπό την βιώσιμη και ψηφιακή ανάπτυξη υλοποιεί η Google.

Αφετηρία του επόμενου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος Grow Greece with Google, είναι τα Ιωάννινα και η Ήπειρος.

Σκοπός του νέου κύκλου εκπαίδευσης είναι η επιτάχυνση του βιώσιμου μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Grow Greece with Google θα επαναληφθεί η δωρεάν παροχή συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Θα αφορά ψηφιακές και βιώσιμες δεξιότητες. Απευθύνεται κυρίως σε τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανεμπορίου και εστίαση- χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή οποιασδήποτε άλλης επιχείρησης.

Μέσα από ομαδικά σεμινάρια και ατομική συμβουλευτική, οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές δεξιότητές τους και να καταρτιστούν σε εργαλεία ψηφιακής αξιοποίησης.

Παράλληλα, θα μάθουν τις βέλτιστες πρακτικές προκειμένου να επιτύχουν την δημιουργία ενός πλάνου μετάβασης σε μία βιώσιμη επιχειρηματικότητα, με δράσεις που εστιάζουν από την επικοινωνία της βιωσιμότητας μέχρι και την πιστοποίηση της.

Πώς να συμμετέχετε

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσα από σεμινάρια και εξατομικευμένες συναντήσεις που παρέχουν ειδικοί εισηγητές της Google.

Πρόκειται για τους online advisors οι οποίοι έχουν λάβει ειδική, εκτενή εκπαίδευση από τη Google πάνω σε διαδικτυακά εργαλεία για τον τουρισμό και το λιανικό εμπόριο.

Το επόμενο διάστημα, δύο online advisors θα πραγματοποιούν δωρεάν εξατομικευμένες συναντήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Για να παρακολουθήσεις κανείς τα διαδικτυακά σεμινάρια της Google μπορεί να επισκεφθεί το g.co/greektourism/Epirus.

Τέλος, όποια τοπική επιχείρηση επιθυμεί μπορεί να ζητήσει μία συνάντηση για εξατομικευμένη συμβουλευτική μπορεί να επισκεφθεί το σύνδεσμο: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshopel/events