Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν ξεκινά τις προγραμματισμένες πτήσεις επιβατών προς τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Οι πτήσεις από τον αεροπορικό κόμβο προς το Μπαχρέιν θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως τα Σάββατα και τις Δευτέρες.

Τα Σάββατα, η άφιξη στο Domodedovo είναι στις 14:05, η αναχώρηση στις 14:50.
Τις Δευτέρες, η άφιξη είναι στις 07:10, η αναχώρηση στις 08:00.

Από τις 14 Αυγούστου 2021, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν συνέχισε τις τακτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας.

Οι πτήσεις από τον αεροπορικό κόμβο προς το Μπαχρέιν θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως τα Σάββατα και τις Δευτέρες.

Τα Σάββατα, η άφιξη στο Domodedovo είναι στις 14:05, η αναχώρηση στις 14: 50 ώρα Μόσχας. Τις Δευτέρες, η άφιξη είναι στις 07:10, η αναχώρηση στις 08: 00 ώρα Μόσχας.

Η Gulf Air και το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας συνεργάζονται από το 2014. Τον Σεπτέμβριο του 2017, οι πτήσεις αυξήθηκαν σε καθημερινή βάση λόγω της επιτυχίας της διαδρομής.

Τον Μάρτιο του 2019, οι πτήσεις προς το Μπαχρέιν διακόπηκαν λόγω του κλεισίματος της διεθνούς εναέριας κυκλοφορίας εξαιτίας του Covid-19.

Από την αρχή της συνεργασίας της με το αεροδρόμιο Domodedovo, η Gulf Air πραγματοποίησε 2.732 επιχειρήσεις απογείωσης και προσγείωσης και μετέφερε 180.000 επιβάτες στην καθορισμένη διαδρομή.

Η διαδρομή του Μπαχρέιν είναι μοναδική για τον αεροπορικό κόμβο της Μόσχας, ενώ παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων προορισμών ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα διαδρομών στη Μέση Ανατολή.

Η Gulf Air

Η Gulf Air είναι κρατική αεροπορική εταιρεία και μεταφορική σημαία του Βασιλείου του Μπαχρέιν. Με έδρα το Muharraq, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις προς 52 προορισμούς σε 28 χώρες σε όλη την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη. Ο κύριος κόμβός του είναι το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν.