Η Αρχή Αεροδρομίου του Κονέκτικατ (CAA) και η Hartford HealthCare ανακοίνωσαν έναν νέο ιστότοπο δοκιμών για το COVID-19 σε βολική τοποθεσία στην ιδιοκτησία του αεροδρομίου. Ο ιστότοπος, ο οποίος θα ανοίξει σήμερα 23 Νοεμβρίου, θα είναι διαθέσιμος στο κοινό χωρίς ραντεβού και θα προσθέσει επίσης χωρητικότητα για τους επιβάτες του Bradley International.

Οι δοκιμές θα παρέχονται σε μια ειδικά εξοπλισμένη σκηνή στον χώρο στάθμευσης 3 του αεροδρομίου στο Schoephoester Road. Οι δοκιμές θα παρέχονται καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Οι δοκιμές, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα μικρό ρινικό στυλεό και για τα δύο ρουθούνια, χρειάζονται λιγότερο από πέντε λεπτά για τη χορήγηση και τα αποτελέσματα παρέχονται συνήθως εντός 72 ωρών. Η χρέωση για τη δοκιμή γίνεται μέσω ασφαλιστικών προγραμμάτων ατόμων και οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο για έλεγχο.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley είναι η ένατη θέση δοκιμών του Hartford HealthCare στο COVID-19. Από τον Μάρτιο, η Hartford HealthCare έχει παράσχει περισσότερες από 400.000 δοκιμές – σχεδόν το 20% όλων των δοκιμών που αναφέρθηκαν στην πολιτεία του Κονέκτικατ.