Η Hays Travel Tour Operator Ltd (HTOL) μετονομάζεται σε Vista από τα τέλη του 2023.

H HTOL ιδρύθηκε το 2012, αλλά η Hays Travel αποφάσισε να μετονομάσει τον τουριστικό πράκτορά της που απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς σκοπούς, διευρύνοντας παράλληλα τη γκάμα προϊόντων και επιδιώκοντας περαιτέρω ανάπτυξη.

Η Kathleen Molloy θα γίνει επικεφαλής πωλήσεων και προϊόντων Vista, με την Tracey Luke να είναι επικεφαλής λειτουργίας. Και οι δύο έχουν επί του παρόντος τους ίδιους ρόλους στο HTOL.

Η διευθύντρια στρατηγικής της Hays, Lisa McAuley, δήλωσε: «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσουμε και να επανεκκινήσουμε το HTOL και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ευκαιρίες που αναδύονται καθώς αναπτύσσουμε το Vista ως αυτόνομο εμπορικό σήμα B2B».

Η αφοσιωμένη ομάδα προϊόντων της Vista θα δει την περιοδεία του Hays να επεκτείνεται πέρα ​​από τις διακοπές στην πόλη και τις διακοπές στην παραλία. Η κρουαζιέρα, οι περιηγήσεις και η περιπέτεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές προσθήκες.

Η Molloy είπε: «Η πρόσφατα διευρυμένη ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει εξατομικευμένα δρομολόγια, ιδιαίτερα γύρω από κρουαζιέρες, περιηγήσεις και περιπέτειες.

«Θα ξεκινήσουμε επίσης μια ανανεωμένη πύλη για τους πράκτορες να απαντούν σε ερωτήματα και να επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες προσφορές.

“Η ομάδα της Vista λαμβάνει τακτικές ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων στο εξωτερικό, εκπαίδευσης προμηθευτών και σχεδίων προόδου για να διασφαλίσει ότι είναι εξοπλισμένη με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την παροχή μιας πρώτης τάξεως υπηρεσίας στους πράκτορες.”

Η Molloy, η οποία εντάχθηκε στην HTOL τον Μάιο του 2022, πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να χτίσουμε την τεχνογνωσία και τη φήμη της HTOL τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή επωνυμίας.

«Είναι μια ευκαιρία να προχωρήσουμε τη λειτουργία μας στο επόμενο επίπεδο, ενισχύοντας τις υπάρχουσες σχέσεις μας με πράκτορες και χτίζοντας νέες συνεργασίες ».

Η ομάδα επιχειρήσεων της Vista θα υποστηρίξει αντιπροσώπους και συνεργάτες προμηθευτών, προσφέροντας 24ωρη γραμμή έκτακτης ανάγκης για πελάτες σε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου ή στο εξωτερικό.

Η Molloy αποκάλυψε το rebrand στους αντιπροσώπους στο συνέδριο λιανικής της Hays Travel στη Vilamoura της Πορτογαλίας, την Τρίτη (14 Νοεμβρίου).

Είπε ότι οι προορισμοί HTOL με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν η Νέα Υόρκη, η Ταϊλάνδη, το Ντουμπάι, το Μπαλί και το Λας Βέγκας.

Η Luke, είπε ότι τα σχόλια για τη γραμμή έκτακτης ανάγκης μέχρι στιγμής ήταν «καταπληκτικά».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα μας μετά την πώληση επωφελείται από ένα συνεχές πρόγραμμα ανάπτυξης αριστείας πελατών και τα αποτελέσματα ήταν μεταμορφωτικά – για παράδειγμα, η μέση ταχύτητά μας στην απάντηση κλήσεων είναι τώρα πολύ κάτω από 60 δευτερόλεπτα».

Η McAuley είπε: «Ο τομέας των ταξιδιών βρίσκεται σε συνεχή ροή και γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες των πελατών συνεχίζουν να αυξάνονται – η Vista είναι εξειδικευμένη για να υποστηρίζει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να ικανοποιούν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους».