Η Hilton γιόρτασε τα εγκαίνια του Spark by Hilton Mystic Groton , ενισχύοντας την εισβολή της εταιρείας στην premium οικονομική κατηγορία.

Με περισσότερες από 400 ευκαιρίες σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, το πρώτο Spark by Hilton έκανε το ντεμπούτο του μόλις οκτώ μήνες αφότου η Hilton ανακοίνωσε τη νέα επωνυμία μόνο για μετατροπές τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το Spark by Hilton Mystic Groton βρίσκεται στην ιστορική θαλάσσια πόλη Mystic του Κονέκτικατ, με εμβληματικά ορόσημα όπως το Mystic Aquarium, το Mystic Seaport Museum, το Olde Mistick Village και την Mystic Bascule Drawbridge. Το ξενοδοχείο απέχει επίσης λιγότερο από δύο μίλια από τοπικά καταστήματα και εστιατόρια στο γραφικό κέντρο του Mystic.

«Σε συνεργασία με την Distinctive Hospitality Group, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο πρώτο Spark by Hilton. Αυτή η πρωτοποριακή premium οικονομική επωνυμία βασίζεται στη συνεχή δουλειά της Hilton για την ανάπτυξη νέων εμπορικών σημάτων και την παροχή ενός ξενοδοχείου για κάθε ταξιδιώτη και κάθε περίσταση διαμονής», δήλωσε ο Matt Schuyler , chief brand officer της Hilton.

«Το Spark είναι η γρηγορότερη μάρκα ανακοινώσεων στην αγορά στην ιστορία του Hilton και είμαστε ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με μάρκες παγκόσμιας κλάσης με πολλά περισσότερα Spark στον ορίζοντα».

Το Spark by Hilton Mystic Groton διαθέτει 120 άνετα και χαλαρωτικά δωμάτια και εποχική εξωτερική πισίνα.

«Περιττό να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε το πρώτο Spark by Hilton που άνοιξε», δήλωσε ο Lou Carrier, πρόεδρος του Distinctive Hospitality Group. «Είμαστε εξαιρετικά βέβαιοι ότι η αγορά Mystic/Eastern Connecticut θα παρουσιάσει τους διαφοροποιημένους επιχειρηματικούς οδηγούς για να επιτρέψει στο ξενοδοχείο μας με 120 δωμάτια να ανθίσει. Επιπλέον, βλέπουμε ήδη έναν απίστευτο συνδυασμό μελών του Hilton Honors που δοκιμάζουν τη νέα μάρκα, καθώς και ποτέ άλλοτε μέλη του Hilton Honors να εγγράφονται για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Η Hilton επαναπροσδιορίζει ξεκάθαρα το οικονομικό τμήμα με το Spark!».

Το Spark by Hilton Mystic Groton αποτελεί μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης πελατών για τις ξεχωριστές ξενοδοχειακές μάρκες του Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω των προτιμώμενων καναλιών του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμών που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κάνουν κράτηση διαμονής, μια αποκλειστική έκπτωση μέλους που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού και δωρεάν τυπικό Wi-Fi.

Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης δημοφιλή ψηφιακά εργαλεία που διατίθενται αποκλειστικά μέσω της κορυφαίας στον κλάδο εφαρμογής για κινητά Hilton Honors, όπου τα μέλη  μπορούν να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους χρησιμοποιώντας ψηφιακό κλειδί.