Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hilton άνοιξε το Hilton Singapore Orchard, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Ασία-Ειρηνικό.

Η Σιγκαπούρη είναι βασικός επιχειρηματικός κόμβος και παγκοσμίου φήμης προορισμός αναψυχής για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Στην καρδιά της Orchard Road, η ιδιοκτησία 1.080 δωματίων είναι ένα νέο σημείο αναφοράς φιλοξενίας για τη διάσημη εμπορική περιοχή της πόλης με ένα ζωντανό μείγμα σύγχρονου ντιζάιν, καινοτόμες γευστικές εμπειρίες και εκτεταμένους χώρους συναντήσεων.

Η θέση του ξενοδοχείου στην καρδιά του τρόπου ζωής, της μόδας και του καταφυγίου φαγητού της πόλης, με άμεση σύνδεση με το πολυτελές εμπορικό κέντρο Mandarin Gallery, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες παγκόσμιες μάρκες και γκουρμέ προσφορές, καθώς και σε κορυφαία εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα και κεντρική επαγγελματική περιοχή.

«Το άνοιγμα του μεγαλύτερου ξενοδοχείου μας στην Ασία-Ειρηνικό είναι ένα σημαντικό ορόσημο, δήλωσε ο Alan Watts, πρόεδρος της Hilton σε Asia-Pacific.

Το Hilton Singapore Orchard θα τοποθετεί σε μια ισχυρή θέση για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή ταξιδιών.

Μαζί με τους συνεργάτες μας στην OUE Limited, είμαστε βέβαιοι ότι το ξενοδοχείο θα είναι σε ηγετική θέση για να καλύψει την ταξιδιωτική ζήτηση που αναμένουμε ότι θα έρθει γρήγορα καθώς οι παγκόσμιες οικονομίες και τα ταξιδιωτικά δίκτυα επανασυνδέονται.

Το Hilton Singapore Orchard θα είναι πραγματικά στο επίκεντρο τόσο για τους επισκέπτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες, καθώς προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες που υποστηρίζονται από τη διάσημη φιλοξενία του Hilton.»

Το Hilton Singapore Orchard διαθέτει μοντέρνο, σύγχρονο ντιζάιν που αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια αποικιακή ιστορία και τη γεωργική κληρονομιά της Σιγκαπούρης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει περισσότερα από 25.000 τετραγωνικά πόδια εγκαταστάσεων εκδηλώσεων για συσκέψεις, συνέδρια και εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, οι οποίες περιλαμβάνουν 16 εξαιρετικά ευέλικτους χώρους λουσμένους στο φυσικό φως.

Δύο αίθουσες χορού την Grand Ballroom που φιλοξενεί έως και 900 επισκέπτες και την πολυεπίπεδη αίθουσα του Imperial Ballroom σε στυλ αμφιθεάτρου με πανοραμική θέα στην πόλη.
Είναι εξοπλισμένες με τοίχους LED τελευταίας τεχνολογίας και τεχνολογίες φωτισμού και ήχου για να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες εκδηλώσεων.