Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hilton ανακοίνωσε τα σχέδια της να ανοίξει στην Φλωρεντία το Anglo American Hotel Florence, Curio Collection by Hilton το φθινόπωρο του 2022, μετά από συμφωνία με την Westmont Hospitality Group και κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, LP (“Oaktree”).

Το ξενοδοχείο 115 δωματίων -που θα υποβληθεί σε πλήρη ανακαίνιση πριν από το άνοιγμα- βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, σύμβολο της Αναγέννησης και φημισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η ανακαίνιση θα ακολουθήσει τη δέσμευση των μερών για επενδύσεις ESG, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα. Η κύρια έμφαση θα δοθεί στην αποκατάσταση του ακινήτου σύμφωνα με την αρχιτεκτονική και την ιστορία του.

Η αποκατάσταση των αρχικών φινιρισμάτων και η αξιοποίηση των υπαρχόντων υλικών θα αποτελέσει βασικό μέρος της στρατηγικής βιωσιμότητας.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τοπικές προσφορές σε ένα εκπληκτικό σκηνικό, αποδεικνύοντας τη διάθεση της συλλογής Curio για αυθεντικές εμπειρίες.

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δύο τετράγωνα από τον διάσημο ποταμό Άρνο, σε μια ήσυχη γειτονιά της κεντρικής Φλωρεντίας, το κομψό ξενοδοχείο θα αντικατοπτρίζει την ιστορία και τη γοητεία της πόλης.

Το Anglo American Hotel Florence, Curio Collection by Hilton απέχει λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια από διάσημα παλάτια, εκκλησίες και μουσεία, όλα γεμάτα με αναγεννησιακή τέχνη.
Συμπεριλαμβανομένων των έργων μεγάλων δασκάλων όπως ο Giotto, ο Brunelleschi, ο Botticelli και ο Michelangelo και την όμορφη αρχιτεκτονική για την οποία φημίζεται η Φλωρεντία.

Τα κορυφαία κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τον καθεδρικό ναό της Santa Maria del Fiore, την Piazza Duomo, το Παλάτι και Πινακοθήκη Ουφίτσι, την Πινακοθήκη Accademia και το Ponte Vecchio, την όμορφη γέφυρα που εκτείνεται στον ποταμό Άρνο.