Η Hilton ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων ξενοδοχείων στην Πορτογαλία, ενισχύοντας την παρουσία της στην περιοχή, καθώς και την επέκτασή της με δύο ακίνητα στην Ισλανδία.

Το DUO Hotel Lisbon βρίσκεται στη γειτονιά Cais do Sodré και διαθέτει 75 δωμάτια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πορτογαλική κουζίνα στο εστιατόριο Novo Mundo και γλυκά στο ζαχαροπλαστείο The Voyage.

Το DoubleTree by Hilton Lagoa Azores βρίσκεται στο νησί Σάο Μιγκέλ και προσφέρει πρόσβαση σε αξιοθέατα όπως το εργοστάσιο τσαγιού Gorreana και το Lagoa das Sete Cidades.

Διαθέτει 101 δωμάτια και σουίτες, μπαρ στον τελευταίο όροφο, πισίνα και χώρο ευεξίας. Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο Frondoso Restaurant & Bar ή να επισκεφθούν το Mistico Rooftop Bar & Pool. Επιπλέον, και τα δύο ξενοδοχεία αποτελούν μέρος του Hilton Honors.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτά τα δύο ξενοδοχεία στην Πορτογαλία, όπου σχεδιάζουμε να υπερδιπλασιάσουμε την παρουσία μας. Με περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες πέρυσι, η Πορτογαλία παραμένει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για τους ταξιδιώτες χάρη στην πλούσια κληρονομιά της, τις ζωντανές πόλεις και τα όμορφα τοπία της.

Με το δεύτερο ξενοδοχείο Curio Collection by Hilton στην πρωτεύουσα και το πρώτο μας ξενοδοχείο στις Αζόρες, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα διευρύνουμε περαιτέρω τη γκάμα των ακινήτων μας και θα καλωσορίσουμε περισσότερους επισκέπτες σε όλη την Πορτογαλία” επισήμανε ο κ. David Kelly, ανώτερος αντιπρόεδρος της Hilton στην Ηπειρωτική Ευρώπη.