Το Embassy Suites by Hilton, μια παγκόσμια μάρκα πολυτελών, all-suite ξενοδοχείων από τη Hilton, άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Τζόουνσμπορο στις ΗΠΑ.

Το Embassy Suites by Hilton, μια παγκόσμια μάρκα πολυτελών, all-suite ξενοδοχείων από το Hilton, άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Τζόουνσμπορο στις ΗΠΑ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να προσφέρει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στις επιχειρήσεις, τα καταστήματα και την ψυχαγωγία.

Το Embassy Suites by Hilton Jonesboro Red Wolf Convention Center βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη του του Αρκάνσας, δίπλα στο First National Bank Arena και το Centennial Bank Stadium.

Το ξενοδοχείο απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το Mall στο Turtle Creek, το Sage Meadows Country Club και το γήπεδο γκολφ, καθώς και απο τα αξιοθέατα του Downtown Jonesboro.

Προσφέροντας 203 από τις παραδοσιακές πολυτελείς σουίτες δύο υπνοδωματίων του Embassy Suites by Hilton, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα πολυτελές, ζεστό λόμπι και μπαρ με μοναδικά υδάτινα χαρακτηριστικά, καθώς και το εστιατόριο Houlihan’s, το οποίο σερβίρει νόστιμα αμερικανικά πιάτα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το Arvest Ballroom (η μεγαλύτερη αίθουσα χορού στο βορειοανατολικό Αρκάνσας), ένα πολυκατάστημα 24 ωρών, επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα. Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με δωρεάν Wi-Fi, καθιστικό, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, μίνι ψυγείο και δύο HDTV με ταινίες για να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.