Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το χαρτοφυλάκιο της Hilton επεκτείνεται στην κατηγορία premium οικονομίας με μια ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή επωνυμία, λανσάροντας το Spark by Hilton.

Η νέα μάρκα, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της φέτος, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες των ταξιδιωτών που αναζητούν αξία, ποιότητα και συνέπεια στην διαμονή με προσιτή τιμή. To Spark by Hilton στηρίζεται στην «απλότητα και αξιόπιστη εξυπηρέτηση».

Η πρωτοποριακή premium οικονομική επωνυμία διασφαλίζει ότι όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία ξενοδοχείου όπου θα αισθάνονται ότι τους φροντίζουν πραγματικά.

Κάθε ξενοδοχείο θα προσφέρει μια φιλόξενη αίσθηση άφιξης με πολύχρωμους εξωτερικούς τοίχους και έργα τέχνης.

Ο δημόσιος χώρος θα διαθέτει πολυλειτουργικά καθίσματα από κοινόχρηστα τραπέζια μέχρι κουνιστές καρέκλες, προσφέροντας πολλές επιλογές στους επισκέπτες για να απολαύσουν πρωινό, να κοινωνικοποιηθούν ή να εργαστούν όλη την ημέρα.

Τα δωμάτια θα είναι άνετα και ξεκούραστα, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να χαλαρώσουν και να επαναφορτιστούν. Θα διαθέτουν ανοιχτή ντουλάπα, ψυγείο στο δωμάτιο, επιφάνεια εργασίας πολλαπλών χρήσεων και φωτεινό μπάνιο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους, όπως 24ωρο ψηφιακό check-in και ψηφιακό κλειδί.

Τα ξενοδοχεία της επωνυμίας θα προσφέρουν ένα απλό δωρεάν πρωινό με καφέ, χυμό, ψωμί, βούτυρο και μαρμελάδα. Η μάρκα θα προσφέρει επίσης μια 24ωρη αγορά λιανικής για ταξιδιώτες που βρίσκονται εν κινήσει.

«Το ντεμπούτο του Spark by Hilton βασίζεται στην κληρονομιά της ανάπτυξης επωνυμιών παγκόσμιας κλάσης καθώς εργαζόμαστε για να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε επισκέπτη, για κάθε περίσταση ταξιδιού, οπουδήποτε στον κόσμο, δήλωσε ο Chris Nassetta, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hilton.

Πιστό στο όνομα του, το Spark by Hilton σηματοδοτεί την αρχή για κάτι σπουδαίο, καθώς προσθέτει ενέργεια και ορμή στην κατηγορία premium και προσφέρει την πιο αξιόπιστη και φιλική διαμονή.»

Παράλληλα η Hilton δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους ιδιοκτήτες και τους χειριστές με την κυκλοφορία του Spark by Hilton.

Αυτή η οικονομικά αποδοτική επωνυμία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για υπάρχοντα ακίνητα, επανασχεδιάζοντας το οικονομικό τμήμα και εστιάζοντας σε τομείς που οδηγούν την εμπειρία των επισκεπτών, παρέχοντας παράλληλα μια συνεπή εμφάνιση και αίσθηση σε κάθε ξενοδοχείο.

Αξία για τους ιδιοκτήτες

Οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν επίσης από το ισχυρό δίκτυο της Hilton, το ανθεκτικό επιχειρηματικό μοντέλο και τους εμπορικούς κινητήρες υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, ενός οικονομικά αποδοτικού μοντέλου τιμολόγησης και των αυτοματοποιημένων προσφορών πελατών, όπως το ψηφιακό check-in και το Digital Key.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η Hilton έχει υπερδιπλασιάσει το χαρτοφυλάκιο των επωνυμιών της και τον αριθμό των δωματίων της σε όλο τον κόσμο οργανικά, δημιουργώντας μια ποικιλόμορφη, αλλά συμπληρωματική σειρά επωνυμιών σε διάφορες κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο για το Spark by Hilton