Οι επισκέπτες και τα μέλη της ομάδας της Holland America Line γιόρτασαν ένα σημαντικό ορόσημο αυτό το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας έναν ολόκληρο χρόνο επιστροφής στην ιστιοπλοΐα μετά την παύση της βιομηχανίας κρουαζιέρας λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το Nieuw Amsterdam ήταν το πρώτο πλοίο της γραμμής πίσω, το οποίο συνέχισε την κρουαζιέρα στις 24 Ιουλίου 2021, στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Το πλοίο έφτασε στο όριο του ενός έτους ενώ βρισκόταν στο λιμάνι στο Whitter της Αλάσκας.

«Τα συναισθήματα και ο ενθουσιασμός πριν από έναν χρόνο αντηχούν ακόμη σήμερα καθώς ανοίγουν προορισμοί σε όλο τον κόσμο και επιμένουμε να επιστρέψουμε πλήρως στην κρουαζιέρα», δήλωσε ο Gus Antorcha, πρόεδρος της Holland America Line.

«Είμαστε ευγνώμονες στους καλεσμένους μας που επέστρεψαν για να πλεύσουν μαζί μας, στα μέλη της ομάδας μας που επέστρεψαν στη θάλασσα, στα λιμάνια που μας υποδέχτηκαν, στους συνεργάτες μας που στάθηκαν δίπλα μας και σε όλους τους παραθαλάσσιους υπαλλήλους μας που μας επέστρεψαν. το νερό. Τον περασμένο χρόνο πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 240 κρουαζιέρες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε περισσότερες αξέχαστες διακοπές.»

Τον περασμένο χρόνο, τα 10 εναπομείναντα πλοία της Holland America Line ξεκίνησαν ξανά σε διάφορους προορισμούς καθώς τα λιμάνια άνοιξαν στους επισκέπτες. Εκτός από την Αλάσκα, η μάρκα έχει ξαναρχίσει τα ταξίδια στον Καναδά/Νέα Αγγλία, την Καραϊβική, τη Χαβάη, τη Μεσόγειο, το Μεξικό, τη Βόρεια Ευρώπη, την Ακτή του Ειρηνικού, το Κανάλι του Παναμά και τον Νότιο Ειρηνικό. Πριν από το τέλος του έτους, τα πλοία θα επιστρέψουν στην Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και στη Νότια Αμερική/Ανταρκτική.

Το πολυαναμενόμενο Grand Africa Voyage 71 ημερών ξεκινά τον Οκτώβριο του 2022, ενώ τα ταξίδια Grand World 128 ημερών και Grand South America και Ανταρκτική 74 ημερών αναχωρούν τον Ιανουάριο του 2023. Τα δρομολόγια της Ασίας θα ξαναρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2023.