Ο προμηθευτής τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία η Saber Corporation, εφάρμοσε το Saber Branded Fares στην Hong Kong Airlines.

Η υιοθέτηση της λύσης Saber Branded Fares θα υποστηρίξει τους επιχειρηματικούς στόχους και θα δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα για την αεροπορική εταιρεία με την προβολή και την ποικιλία των προσφορών της σε περισσότερους από 425.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά της Sabre.

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας της Saber, η αεροπορική εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει ότι το σήμα της θα υπάρχει και πέρα από τα δικά της κανάλια, προσφέροντας στους αγοραστές και στους πωλητές ταξιδιών βελτιωμένη λειτουργικότητα ναύλων στη βέλτιστη τιμή.

Η Hong Kong Airlines θα αποκτήσει πρόσβαση σε λύσεις λογισμικού, δεδομένων, κινητής τηλεφωνίας και διανομής της Saber που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες και χιλιάδες ιδιοκτησίες ξενοδοχείων για τη διαχείριση κρίσιμων λειτουργιών.

“Η διευρυμένη συνεργασία μας με τη Saber είναι ευθυγραμμισμένη άμεσα με την επιχειρηματική μας στρατηγική για να διασφαλίσουμε ότι οι ταξιδιώτες και οι πράκτορες αλληλεπιδρούν με το σήμα της Hong Kong Airlines, επεσήμανε ο Wayne Wang, βοηθός διευθυντής εμπορικών εταιρειών, της αεροπορικής.
Με αυτή τη νέα λύση, η μάρκα μας θα παραμείνει ορατή σε όλη τη διαδικασία κράτησης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε τις περιφερειακές και παγκόσμιες διαδρομές πτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των μακρινών δρομολογίων από το Χονγκ Κονγκ σε προορισμούς όπως το Βανκούβερ και το Σαν Φραντσίσκο.”