Η Hotelbeds ανακοίνωσε τη νέα Περιβαλλοντική, Κοινωνική στρατηγική της, η οποία στοχεύει, όπως περιγράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος Nicolas Huss , «να φέρει τη θέση της Hotelbeds για το ESG στο επόμενο επίπεδο και να ενισχύσει τη δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια δύναμη για το καλό” .

Αυτή η δέσμευση δεν είναι καινούργια για τη Hotelbeds, με μια σειρά από πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το ESG ήδη στο ενεργητικό της, όπως:

Εγγραφή στο The Climate Pledge – η πρώτη B2B ταξιδιωτική εταιρεία που το έκανε.
Επίτευξη κατάστασης ουδέτερου άνθρακα για περισσότερα από τέσσερα συνεχόμενα έτη.
Το πρόγραμμα Green Hotels της και
Η συνεχής υποστήριξή της για την Ουκρανία μέσω του προγράμματος Make Room 4 Ukraine.

Αντέδρασε επίσης γρήγορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μεταφέροντας τις εθελοντικές της δραστηριότητες για υπαλλήλους στο Διαδίκτυο για να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα ΜΚΟ και ομάδων που υποστηρίζουν ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Ο Nicolas Huss εξηγεί ότι “ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής τεχνολογίας στον κόσμο, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον τουρισμό δύναμη για το καλό και να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε και να αναπτύσσουμε τον πράσινο τουρισμό και να συνεχίσουμε να μειώνουμε το περιβαλλοντικό αντίκτυπο των καθημερινών λειτουργιών και των γραφείων μας, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους ESG.

“Ένα άλλο σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας είναι να διασφαλίσουμε ότι καθοδηγούμε την ατζέντα ESG από το μέτωπο, διασφαλίζοντας ότι οι υπάλληλοί μας μπορούν να συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας ισχυρότερης και υγιέστερης κοινωνίας καθώς και στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων για να ευδοκιμήσουν και να προοδεύσουν. που είναι ενσωματωμένο στον πολιτισμό μας, είναι ένα από τα βασικά μας εργαλεία για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους μας στο ταξίδι τους προς την ευτυχία και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής».

«Από άποψη διακυβέρνησης, αν και γνωρίζουμε ότι έχουμε περισσότερη δουλειά να κάνουμε, έχουμε πετύχει το 50% της εκτελεστικής μας ομάδας να είναι γυναίκες, αντικατοπτρίζοντας την αποφασιστικότητά μας να έχουμε έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και ποικιλομορφία».

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που σχεδιάζει να ξεκινήσει η Hotelbeds το επόμενο έτος, σε συνεργασία με μια σειρά ΜΚΟ, είναι ένα παγκόσμιο έργο αναδάσωσης και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης για μικρές επιχειρήσεις ή νεοφυείς επιχειρήσεις, ειδικά εκείνες που επικεντρώνονται στα βιώσιμα ταξίδια.

Σχεδιάζει επίσης να εκμεταλλευτεί τη δέσμευση των ξενοδοχειακών συνεργατών της σε θέματα βιωσιμότητας, με φίλτρα κρατήσεων που εντοπίζουν ξενοδοχεία που αποφεύγουν τα πλαστικά μιας χρήσης, για παράδειγμα, ή που προσφέρουν ηλεκτρικά σημεία φόρτισης για οχήματα – αξιοποιώντας τη γνώση ότι αυτές οι απαιτήσεις γίνονται όλο και πιο σημαντικές για οι ταξιδιώτες του σήμερα.

Και ως μέρος της εκτόξευσης της ευρύτερης στρατηγικής της, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης στους υπαλλήλους της αυτή την εβδομάδα μια αύξηση στον αριθμό των ωρών εθελοντισμού που θα ταιριάξει, αποδεικνύοντας την πεποίθησή της ότι οι ομάδες στο Hotelbeds είναι παθιασμένες να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητες όπου ζουν Και δουλειά.