H Hotelbeds βοηθά τους πελάτες της να διαχειριστούν την αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια, εισάγοντας νέα προϊόντα και εργαλεία.

Η εταιρεία TravelTech λανσάρει ένα νέο chatbot και σουίτα μάρκετινγκ ξενοδοχείων για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία κράτησης και υποβολής ερωτημάτων για ταξιδιωτικούς πράκτορες και συνεργάτες.

«Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και αυτά τα νέα προϊόντα που βασίζονται στο διαδίκτυο θα τους βοηθήσουν να βοηθήσουν τους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά», δήλωσε ο Bertrand Sava, Διευθύνων Σύμβουλος Λιανικής της Hotelbeds.

Η Olivia αγκαλιάζει την AI

Η Olivia, η πρώτη εικονική βοηθός της Hotelbeds που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, είναι έτοιμη να παρέχει άμεση καθοδήγηση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Με γρήγορες και εύκολες απαντήσεις σε καθημερινές ερωτήσεις, αυτή η καινοτόμος λύση είναι η τελευταία σε μια σειρά εργαλείων αυτοεξυπηρέτησης που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην εργασία τους.

Μεταξύ των λειτουργιών του, η Olivia:

Καθοδηγεί τους πελάτες μέσω της μηχανής κρατήσεων Bedsonline, βοηθώντας τους να κάνουν και να διαχειριστούν μια κράτηση, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης εργαλείων όπως το The Compass, πώς να στείλετε μια προσφορά και πολλά άλλα

Βοηθά τους πράκτορες να εγγραφούν στο Bedsonline και να μοιραστούν λεπτομέρειες σχετικά με τις πιο πρόσφατες προσφορές

Υποστηρίζει και βοηθά τους πράκτορες με τεχνικές ερωτήσεις, όπως πώς να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο, πώς να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία αυτοεξυπηρέτησής μας, ακόμη και να παρέχουν καθοδήγηση για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε έναν προορισμό

Η Olivia είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε πελάτες της Bedsonline, αλλά θα κυκλοφορήσει σε όλους τους πελάτες της Hotelbeds τους επόμενους μήνες.

Οι τελευταίες προσθήκες στο πρόγραμμα Star Collection

Το Πρόγραμμα Star Collection της Hotelbeds συνδυάζει τη σουίτα λύσεων μάρκετινγκ με τρόπο που δίνει στους ξενοδοχειακές μονάδες μέγιστη έκθεση στην αγορά B2B, ενώ παράλληλα εξοπλίζει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες με μοναδικές προτάσεις για να τους βοηθήσουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες τους.

Τόσο οι συνεργάτες ξενοδοχείων όσο και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πλέον πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα του κλάδου.

Μπορούν επίσης να απολαύσουν νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στην πλατφόρμα, όπως:

Πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε σχετικές πληροφορίες προορισμού, όπως ο τρέχων καιρός και οι μέσες τιμές
Ανακαλύψτε τις ελάχιστες τιμές ξενοδοχείων
Κατεβάστε σχετικές πληροφορίες ξενοδοχείου
Δημιουργήστε εξατομικευμένες εξασφαλίσεις μάρκετινγκ, όπως φυλλάδια προορισμού, προσαρμόζοντάς τα με την επωνυμία του αντιπροσώπου ή επιλέγοντας τα ξενοδοχεία που θα συμπεριληφθούν
Προσδιορίστε ειδικές προσφορές με ξενοδοχεία για να εντοπίσετε τις καλύτερες τιμές
Μια νέα εποχή για τη μπροσούρα Star

Σχεδιασμένο για να διευκολύνει την προσφορά πλήρως εξατομικευμένων ταξιδιωτικών μπροσούρων στους πράκτορες, το Μπροσούρα Star έχει γίνει ψηφιακή σε εντελώς νέα μορφή, καθιστώντας το το απόλυτο εργαλείο μάρκετινγκ για την προσέλκυση και τη διατήρηση των σημερινών ταξιδιωτών.

Από διαδραστικό και δυναμικό περιεχόμενο για ενθάρρυνση μεγαλύτερου ενδιαφέροντος και ανάδειξη του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της Hotelbeds, η ηλεκτρονική μορφή και το εργαλείο προσαρμογής επιτρέπουν την ευκολότερη δημιουργία κατά παραγγελία υλικού μάρκετινγκ και την κοινή χρήση περιεχομένου από τους πράκτορες με τους πελάτες τους σε πολλές μορφές.

Το μπροσούρα Star είναι ένα 100% προσαρμόσιμο εργαλείο για να καλύψει τις ατομικές ανάγκες κάθε αντιπροσώπου. Είτε χρειάζεται να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα φυλλάδια είτε περισσότερες πληροφορίες ξενοδοχείου για να διευκολύνουν την επιλογή, είναι όλα εκεί, καθώς και κουμπιά κρατήσεων και διαδραστικά άρθρα και περιεχόμενο πολυμέσων για να προσελκύσουν ταξιδιώτες.

Με παγκόσμια κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων δυσπρόσιτων αγορών, οι ξενοδόχοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μπροσούρα Star θα έχουν πρόσβαση σε ένα πιο άμεσο κανάλι πωλήσεων για να συνδεθούν με τους 71.000 ταξιδιωτικούς προμηθευτές που εργάζονται με κρεβάτια ξενοδοχείων και να τραβήξουν την προσοχή των ταξιδιωτών.