Tη συνεργασία της με το The Leading Hotels of the World (LHW) ανακοίνωσε η Hotelbeds επεκτείνοντας την πολυτελή συλλογή της σε 400+ ακίνητα του ομίλου.

Η εν λόγω συμφωνία παρέχει στους πελάτες της Hotelbeds πρόσβαση σε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων πολυτελείας για πρώτη φορά, σε περισσότερες από 80 χώρες.

Παράλληλα, ανοίγει το σύστημα διανομής 195 χωρών της Hotelbeds στα ακίνητα της LHW, προσφέροντας μια σειρά πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων ροών εσόδων και της ικανότητάς της να διασφαλίζει την ισοτιμία των τιμών σε όλα τα κανάλια της.

Η Hotelbeds έχει γίνει μέρος του κορυφαίου προγράμματος στρατηγικής προμήθειας (LSS) της LHW, με επικεφαλής την LHW και την DayBlink GPO. Η πρωτοβουλία προσφέρει ένα στρατηγικό πρόγραμμα ομαδικών αγορών για το χαρτοφυλάκιο των παγκόσμιων ανεξάρτητων ξενοδοχείων της LHW, το οποίο εξυπηρετεί τα μέλη βοηθώντας τους να συλλάβουν τη νέα ζήτηση, να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινοτόμες πωλήσεις, μάρκετινγκ και τεχνολογικές λύσεις για να προσδώσουν αξία σε ξενοδοχεία σε άλλες στρατηγικά σημαντικές κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το Hotelbeds σημείωσε αύξηση στις κρατήσεις πολυτελείας με αρκετούς προορισμούς να παρουσιάζουν αύξηση άνω του 50%.